DayTrading: Poniedziałek 11.08.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.08.2014
DAX powoli powoli w górę, czemu nie spadnie???
- Loose_wawa
- Gaduła
Tak powoli powoli i 100pkt zrobił:/MIMI pisze:DAX powoli powoli w górę, czemu nie spadnie???
- ZielonaMgielka
- Maniak
Pierwszy cel to okolice 1960 gdzie moze rezydowac troche podazy jednak przy odrobinie szczescie niebawem mozemy testowac aktualne high.
S&P
https://www.tradingview.com/x/yE1JFQny/
S&P
Ichi poniżej D1 to loteriaLoose_wawa pisze:DAX// Widzicie jakieś perspektywy zjazdu do wartości 9100-9120 w ciągu najbliższych godzin? podkusiłem się oscylatorem stochastycznym który tak łaaaaadnie wyglądał
a na D1 właśnie robimy retest chmury czekamy czy do 195o zasygnalizują zwrot.
Jeśli nie to ZM może mieć racje, ale wtedy ichi całkowicie do kosza bo nie respektuje chmury
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
1950 to oczywiście sapina
na dax to trzeba było wchodzić w s 1 sierpnia. Nie wszedłem bo liczyłem na retest, a oni polecieli jak w studnie
na dax to trzeba było wchodzić w s 1 sierpnia. Nie wszedłem bo liczyłem na retest, a oni polecieli jak w studnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Nowy czy śledzisz domykanie luk na kasowym ? z reguły są zamykane czy nie ?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
ZielonaMgielka pisze:Pierwszy cel to okolice 1960 gdzie moze rezydowac troche podazy jednak przy odrobinie szczescie niebawem mozemy testowac aktualne high.
S&P

spokokera.p pisze:No i jak nuda na rynku to zaczynają się głupie przepychanki...Nowy123 pisze:nie pelnego zygzaka ale taka rownosc falek bo pelny zygzak jest nizej poziom wyznaczony
rozumiem ze TEn grajek MRoderca i drugi adwersarz lapkus nie kapuja a jedynie swoje frustracje i niepowodzenia wyladowuja tutaj ale co tu trudnego do zrozumienia jak sie podaje dwa wykresy futow i kasowego![]()
masz formacje ktora sie na fufach spełniła bez udzialu USa jak i bez udzialu kasowego tylko i wylacznie zrobiona na Azji sesji i poczatek UE![]()
Nowy, Ty się nie przejmuj bo jak ktoś nie rozumie co to kontrakty a rynek kasowy to nie skuma.. ode mnie masz plusa bo widzę też inne zależności i punkt widzenia dzięki Tobie a nie tylko świeczki
Prawdą jest że ciężko było Ciebie na początku zrozumieć ale to wyniikało z mojej niewiedzy i braku czasu aby to analizować w pewnych kwestjach hehehe
Nawet nie ma co podejmować dyskusji![]()
1950 60 to przedzial 1947 58 futy najlepsze sa te miszcze co sie wysmiewaly z moich S zbieranych nad 10 000 dax i przy 1980 970 60 sp500 i nastala cisza gdy przyszly spadki i nikt z nich o S nie mowil ze eski lapia prócz paru osób ale za to teraz w samych "dolka" niby L brali na SP500 i dax

Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, 18:32 przez Nowy123, łącznie zmieniany 2 razy.
- roberttheus
- Maniak
ale konsola co za padaka wciąż nie wiadomo gdzie zmierzamy
windsurfing na falach trendu