czy to Twój autorski tekst czy cytat?c.ajto pisze: Tyś jest giguś pierwsza klasa![]()

huuu...huhuuuu..hehehehe... wpadłem w niekontrolowany atak śmiechu

giguś pierwsza klasa ROTFL!

czy to Twój autorski tekst czy cytat?c.ajto pisze: Tyś jest giguś pierwsza klasa![]()
Jak tam dax dziś, dał coś?pedro pisze:czy to Twój autorski tekst czy cytat?c.ajto pisze: Tyś jest giguś pierwsza klasa![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli wybicia z formacji liniowych nie należą do klasyki AT... no cóż kolego, pozostaje mi tylko zacytować klasyka: https://www.youtube.com/watch?v=TG3NDtHcs40FxTag pisze:I to jest klasyka ANALIZY TECHNICZNEJ?
Moim zdaniem te kreseczki (szczególnie linia wsparcia jest narysowana z źle)c.ajto pisze:@Pedro - "giguś" jest zasłyszane, reszta moje![]()
Jeśli wybicia z formacji liniowych nie należą do klasyki AT... no cóż kolego, pozostaje mi tylko zacytować klasyka: https://www.youtube.com/watch?v=TG3NDtHcs40FxTag pisze:I to jest klasyka ANALIZY TECHNICZNEJ?
to co rano pisałem 'tylko', i teraz SL złapałem, bo licho jakieś mnie podkusiło na shortaTomasz196407 pisze:Jak tam dax dziś, dał coś?pedro pisze:czy to Twój autorski tekst czy cytat?c.ajto pisze: Tyś jest giguś pierwsza klasa![]()
![]()
![]()
![]()
Taaa.... ch...j że kreseczki prowadzone po ekstremach a nie po "widzi mi się", ch...j, że cena reaguje na te kreseczki, ch...j ze cena realizuje w pełni zasięg wybicia, ale tobie "kreseczki" się nie podobają, ba, są źle narysowane...FxTag pisze: Moim zdaniem te kreseczki (szczególnie linia wsparcia jest narysowana z źle)
no bo tutaj już widzę problem forexowy:karnak pisze: Skąd wiesz, że w środku bessy, a może to jej koniec?
W każdym bądź razie jakieś racje (fajne kreski) za zawróceniem są.
A jak nie to dalej wodospad.
Wsyustko ok_ u ciebie_c.ajto pisze:Taaa.... ch...j że kreseczki prowadzone po ekstremach a nie po "widzi mi się", ch...j, że cena reaguje na te kreseczki, ch...j ze cena realizuje w pełni zasięg wybicia, ale tobie "kreseczki" się nie podobają, ba, są źle narysowane...FxTag pisze: Moim zdaniem te kreseczki (szczególnie linia wsparcia jest narysowana z źle)
Naprawdę, trzeba być sadomasochistą żeby się stale udzielać w tym dziale.