wirtp uwierz w siebie a nie w wskaźniki zobaczysz więcejobejscie pisze:gold d1, h4, h1 sygnal kupna ale sygnal sprzedazy na tygodniowym i miesiecznym wykresie.

wirtp uwierz w siebie a nie w wskaźniki zobaczysz więcejobejscie pisze:gold d1, h4, h1 sygnal kupna ale sygnal sprzedazy na tygodniowym i miesiecznym wykresie.
jestem obejscie. widze na edku sygnal kupna na miesiecznym, tygodniowym, dziennym, h4, h1, droga na 1.3820 otwarta, na h4 jest sygnal kupna ale moze byc niewielk korekta.kk.dreamer pisze:Cześć wirtpa jak widzisz edka?
czyli:obejscie pisze:gold d1, h4, h1 sygnal kupna ale sygnal sprzedazy na tygodniowym i miesiecznym wykresie.
a po co Ci cena, skoro masz sygnal?wrongWay pisze:tam same sygnały - tylko gdzie cenaobejscie pisze:gold d1, h4, h1 sygnal kupna ale sygnal sprzedazy na tygodniowym i miesiecznym wykresie.
a co powiesz na to że możemy w tym tygodniu zobaczysz strefe 3580-3630?obejscie pisze:jestem obejscie. widze na edku sygnal kupna na miesiecznym, tygodniowym, dziennym, h4, h1, droga na 1.3820 otwarta, na h4 jest sygnal kupna ale moze byc niewielk korekta.kk.dreamer pisze:Cześć wirtpa jak widzisz edka?
A na interwale rocznym jaki sygnał?obejscie pisze:jestem obejscie. widze na edku sygnal kupna na miesiecznym, tygodniowym, dziennym, h4, h1, droga na 1.3820 otwarta, na h4 jest sygnal kupna ale moze byc niewielk korekta.kk.dreamer pisze:Cześć wirtpa jak widzisz edka?
1247 - 1257 taka dzika strefa, historycznie też, przebicie h1-h2 1257 wtedy L ? https://www.tradingview.com/x/Xc8NoMDW/Bemowo1 pisze:gold, może coś więcej?
obecnie test tl trójkąta