część pozycji zamkniętych, po ogłoszeniu rządu powinno trochę w górę wystrzelić więc okazja na zajęcie pozycji

Ogłoszenie składu rządu to raczej oznaka stabilności, więc czemu złotówka miałby się osłabić ?Damian2 pisze:
część pozycji zamkniętych, po ogłoszeniu rządu powinno trochę w górę wystrzelić więc okazja na zajęcie pozycji
Jeśli Macierewicz dostanie MON to złotówka nie będzie się umacniała po ogłoszeniu tego, jeśli skład będzie słaby to złotówka nie odbierze tego jako oznaka stabilizacji a wrecz odwrotnie, pozniej rzecz jasna wroci do stabilnosci bo nic sie nie bedzie dzialo z obietnicami etc.Mpapiez pisze:Ogłoszenie składu rządu to raczej oznaka stabilności, więc czemu złotówka miałby się osłabić ?Damian2 pisze:
Czyżby na UJ na M5 tworzył się mały RGR zapowiadający spadek zgodnie z Twoją analizą?atlanticos pisze:usdjpy d1
https://www.tradingview.com/x/iamVZevQ/
To samo dzieje sie na GBP/USD. Ja zapakowałem sie w LMpapiez pisze:Spójrzcie na edka... skubany idzie w bardzo fajne miejsce.
Na ten moment widać, że pokonaliśmy okres konsolidacji z końcówki piątku.
Na ten moment jesteśmy wspierani przez ten mały S/R i low z H4 oraz średnią.
Wygląda na to, ze kurs zmierza aby przetestować 1.0825, czyli miejsce które pokrywa się z opadającą LT, oporem oraz okrągłym pozomem. Jak ktoś jest misiowato nastawiony, to imo fajne miejsce do zdefiniowania ryzyka i zagrania eski.
Jeżeli ktoś tak jak ja, widzi eLki, to po ewentualnym przebiciu również można wskoczyć i zdefiniować ryzyko w drugą stronę...
No i mamy Macierewicza i... ?Damian2 pisze: Jeśli Macierewicz dostanie MON to złotówka nie będzie się umacniała po ogłoszeniu tego
i dolar też... i?highend pisze:No i mamy Macierewicza i... ?Damian2 pisze: Jeśli Macierewicz dostanie MON to złotówka nie będzie się umacniała po ogłoszeniu tego
-- Dodano: 09 lis 2015, 14:34 --
i WIG20 rośnie... i ?