DayTrading: Poniedziałek 09.03.2026
Re: DayTrading: Poniedziałek 09.03.2026
Patrząc na H4 to mogą zejść nawet na 88,72 ....ale czy dzis? Watpię, bo sporo przeszkód po drodze. A największa to poziom 90,68 -90...ihmo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Zrobili squeeze na ropie, i ropa może paść jak srebro, złoto- na to tez trzeba uważać, może być domkniecie luki...leki wzrost a później padaka na 75-85$.
Nie gram na ropie.
Nie gram na ropie.

Bardziej bym się spodziewał 175 niż 75
A jednak poniżej 90 ....
Malinowo jest
Malinowo jest
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Co oni k..wa odstawiają na tej ropie...
Wracają do bazy. Droga ropa to problemy z inflacją. 17-18.03 jest posiedzenie FEDu i chłopy tam zasiadające musieliby sie mocno zastanawiać co jeszcze wymyślić żeby zapanować na nią. Coś trzeba byloby wymyślić i powiedziec światu ....a czasu niewiele. Zreszta co tu wymyślić, jak chujnia dookoła ?
Wiec ropę w dol spuścić trzeba do poziomu z którego sie ten cały cyrk zaczął - tak to sobie wymyśliłem właśnie
No bo co tu innego moze byc ?
Edit. Tam na dole jeszcze luka jest na poziomie 69-67
. Tam sie ten rajd w górę zaczął , wiec moze do FEDu trzeba tam zjechać zamknąć ją i ogłosić sukces w Iranie

Wiec ropę w dol spuścić trzeba do poziomu z którego sie ten cały cyrk zaczął - tak to sobie wymyśliłem właśnie
No bo co tu innego moze byc ?
Edit. Tam na dole jeszcze luka jest na poziomie 69-67
no u mnie jest 38,5 dolca w różnicy w cenach w jeden dzień, to jakaś masakra jest. Przebili azję razem z luką, może się odgryzają za nockę? trzeba zmniejszyć pozycję o połowę, bo przeginają...
Jest zajebistosc Panie Naviknavik pisze: 09 mar 2026, 17:42 Ja celuje w 90.68 dzis na WTI. Ale nie będę sie upierał przy tym założeniu. Jak zrobią 91.50 to tez bedzie bardzo ok.
Edit. A zejście poniżej 90 to juz nawet nie chce mówić jaka zajebistość by była![]()
Jest zajebistość jak sie patrzy 
.................
Pytanie poza konkursem:
Bax dostał bana od moderatora ? bo jakoś cicho i spokojnie sie zrobiło na forum. Mniej SPAMU jest.

.................
Pytanie poza konkursem:
Bax dostał bana od moderatora ? bo jakoś cicho i spokojnie sie zrobiło na forum. Mniej SPAMU jest.
Chyba obaj miszcze bana dostali na to wyglądanavik pisze: 09 mar 2026, 21:10 .................
Pytanie poza konkursem:
Bax dostał bana od moderatora ? bo jakoś cicho i spokojnie sie zrobiło na forum. Mniej SPAMU jest.![]()
![]()