Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem

ha, nie jest przesądzone jeszcze. FIBO 61 (z tego M5/M15) nienaruszone, a edek może lubi sobie testować dwa razy.Zulume pisze:Czyli mówisz że juz nie doleci z powrotem do upragnionego 1.26?
Jakieś tam jest, ale przecież Ty sam pisałeś w zeszłym tygodniu, że zamierzasz kupować po 10500nowy joker pisze:Możecie zerknąć czy czasem na daxie nie jest podwójne dno bo jestem tylko pod telefonem
możliwe, że takMpapiez pisze:Powrót ponad 1.13eLki i tyle.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
w Tamtym tygodniu lekko w jeden dzień zrobiłem 20% to nie zaszkodzi jak stracę 10% zysków, tak czy siak do przodu więcej niż zakładałem, a poza tym kto nie ryzykuje nie pije szampanahighend pisze:ech ten edek.... i co ?
nadal S, a SL nad fibo 61? 1.1322 ?
kicham go, wsiadam na rzeznika
S - SL 180.700
jak wyleci wyżej to raczej L bym myślał.Zulume pisze: w Tamtym tygodniu lekko w jeden dzień zrobiłem 20% to nie zaszkodzi jak stracę 10% zysków, tak czy siak do przodu więcej niż zakładałem, a poza tym kto nie ryzykuje nie pije szampanaStratny nie będę.
Zrobiłem S na SL 1.1322
Zrobiłeś [S] prościutko we wsparcie.Zulume pisze:
w Tamtym tygodniu lekko w jeden dzień zrobiłem 20% to nie zaszkodzi jak stracę 10% zysków, tak czy siak do przodu więcej niż zakładałem, a poza tym kto nie ryzykuje nie pije szampanaStratny nie będę.
Zrobiłem S na SL 1.1322