DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.12.2014
Kable fajna analoga moze byc na L na pivota
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
USD/JPY Formacja RGR na 5m
pierwsze fibo d o testu
to przeczytaj swój post gdzie piszesz o wsparciu na o,80 ? jakim cudem u Ciebie wsparcie jest wyżej a opór niżejhighend pisze:nie widze wsparcia powyzej.rambo80 pisze:HIGHEND jakim cudem widzisz wsparcie powyżej? Przecież to jest już opór jeżeli cena spada w dół. Wsparcia są poniżej ceny. Jeżeli teraz jest 0,76 to jak może być 0,79 wsparciem???? Kurwa ale ciemny jestem chyba naprawdę.
Mam SL na zero już bo kangur rośnie - więc to czy jestem głupi czy amator... nie ma zupełnie znaczenia w tym momencie.
za to opor widze na 0.835 i tam mam mniej wiecej TP na dzis
aaa.... o to Ci chodzirambo80 pisze: to przeczytaj swój post gdzie piszesz o wsparciu na o,80 ? jakim cudem u Ciebie wsparcie jest wyżej a opór niżej
wsparcie widze na 0.82 aktualne
kolejne na 0.80
i potem to wasze na 0.76
wiec nie jest nic tu oporem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Gaduła
Dax szorty otwarte po 10085, już na zysku zabezpieczone. Jeden tp 9950, drugi liczy na większą korektę
highend pisze:aaa.... o to Ci chodzirambo80 pisze: to przeczytaj swój post gdzie piszesz o wsparciu na o,80 ? jakim cudem u Ciebie wsparcie jest wyżej a opór niżej
kolejne na 0.80
i potem to wasze na 0.76

ale ja o kangurze piszę, a Ty o kiwirambo80 pisze:highend pisze:aaa.... o to Ci chodzirambo80 pisze: to przeczytaj swój post gdzie piszesz o wsparciu na o,80 ? jakim cudem u Ciebie wsparcie jest wyżej a opór niżej
kolejne na 0.80
i potem to wasze na 0.76
wiec nie jest nic tu oporem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kangur: AUD/USD
kiwi: NZD/USD
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 11:05 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
Jemu chodzi o to, że widzisz w obu kierunkach wsparcia co jest błędem ponieważ jak cena rośnie to napotyka na drodze opory - wsparcie może być jedynie poniżej aktualnej ceny. Twoja nomenklatura jest błędna i tyle.highend pisze:ale ja o kangurze piszę, a Ty o kiwirambo80 pisze:aaa.... o to Ci chodzihighend pisze: to przeczytaj swój post gdzie piszesz o wsparciu na o,80 ? jakim cudem u Ciebie wsparcie jest wyżej a opór niżej
kolejne na 0.80
i potem to wasze na 0.76
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak... tylko, ze ja o truskawkach, a on o malinachMały Gnom pisze: Jemu chodzi o to, że widzisz w obu kierunkach wsparcia co jest błędem ponieważ jak cena rośnie to napotyka na drodze opory - wsparcie może być jedynie poniżej aktualnej ceny. Twoja nomenklatura jest błędna i tyle.