DayTrading: Poniedziałek 08.09.2025
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.09.2025
cos forum przycichło, jeszcze jakis czas temu bylo tu tylu fanow zakupu dolara.... no mnie tez troche rozjechał na szwajcarze ale brałem to pod uwage........ na reala sie nie dałem urobic heh, za to złoto bajeczka............... cisną padline w dół to po fedzie musi być strzała w góre !
jest teraz ta roznica ze twoje złoto w ciagu roku wg mnie juz gwno urosnie procentowo
a dolar ma szanse
wyskoczyc jak z procy 
zapisz sobie kurs zlota dzis i dolara dzis i napisz to samo O ZŁOCIE we wrzesniu 2026 roku

przeciez ta cena złota nie wyskoczyła z sufitu
chyba w 2017 roku
ruscy ogłosili ze pozbywaja sie ZASOBOW ZŁOTA
TO IM USRANCY WYWALILI NUMER BY JUZ TEGO ZŁOTA SOBIE NIGDY NIE ODKUPILI
I TYLE
FAKT TY KUPOWALES PO DOBREJ CENIE JESZCZE
TZW BEZPIECZNEJ
ale zarobek to by byl jakbys sprzedał po 4,9 dolara i wtedy od razu kupił zloto
to bys był wtedy miszczzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dziamotasz o tym zlocie v
ale tez go kupowałes nie wiem ale tak ok 2800 to jeden spadek i cena juz nie taka super
moze byc 4k np za uncje ale nikt ći nie da pewnosci ze najpierw bedzie np 3k a potem 4k
wzbogaci się na pewno mocno MAROKO

a dolar ma szanse

zapisz sobie kurs zlota dzis i dolara dzis i napisz to samo O ZŁOCIE we wrzesniu 2026 roku

przeciez ta cena złota nie wyskoczyła z sufitu
chyba w 2017 roku
ruscy ogłosili ze pozbywaja sie ZASOBOW ZŁOTA

TO IM USRANCY WYWALILI NUMER BY JUZ TEGO ZŁOTA SOBIE NIGDY NIE ODKUPILI
I TYLE
FAKT TY KUPOWALES PO DOBREJ CENIE JESZCZE

ale zarobek to by byl jakbys sprzedał po 4,9 dolara i wtedy od razu kupił zloto
to bys był wtedy miszczzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dziamotasz o tym zlocie v
ale tez go kupowałes nie wiem ale tak ok 2800 to jeden spadek i cena juz nie taka super
moze byc 4k np za uncje ale nikt ći nie da pewnosci ze najpierw bedzie np 3k a potem 4k
wzbogaci się na pewno mocno MAROKO

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
GAZ
5K SKI i to tzw JBNIECIE GAZU Eskami broker zagazowny ha ha ha
zmykam piekny poniedz
5K SKI i to tzw JBNIECIE GAZU Eskami broker zagazowny ha ha ha
zmykam piekny poniedz

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
bax ja to wszystko wiem
a dziamgotam zeby nozyce sie odezwały bo prekursorem do zaku[pu dolara na tym forum byłes zawsze ty i najczesciej tracilem duzy hajc patrzac na ciebie natomiast teraz nie dosc ze podwoiłem kapitał to mam towar ktory wg mnie na wartosc juz nie straci bo za raz ruszy potezna inflacja ale ty jeszcze tego nie czujesz, jak ja........ o tej cenie złota bedz emozn ajuz tylko pmazyc, nizej 10 tyś pln juz za naszego zycia nie bedzie. moze knotem... kropka. tymczasem zakupy dolarowe topnieja a masa ludzi juz nawet nic tu nie pisze bo sa załamani. 3,6 na dzis dzien za $ to tak jak przez plandemia 2,7.
a dziamgotam zeby nozyce sie odezwały bo prekursorem do zaku[pu dolara na tym forum byłes zawsze ty i najczesciej tracilem duzy hajc patrzac na ciebie natomiast teraz nie dosc ze podwoiłem kapitał to mam towar ktory wg mnie na wartosc juz nie straci bo za raz ruszy potezna inflacja ale ty jeszcze tego nie czujesz, jak ja........ o tej cenie złota bedz emozn ajuz tylko pmazyc, nizej 10 tyś pln juz za naszego zycia nie bedzie. moze knotem... kropka. tymczasem zakupy dolarowe topnieja a masa ludzi juz nawet nic tu nie pisze bo sa załamani. 3,6 na dzis dzien za $ to tak jak przez plandemia 2,7.