DayTrading: Poniedziałek 08.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.07.2013
pr7emo pisze:ej orientuje się ktoś czy możliwa będzie dobrowolność składkowania do ofe albo zus w różnych okresach??
to znaczy jeżeli mowa o oszczędnościach i dobrowolności to niejako podejmuje najlepszą dla siebie decyzję? tak??
mam ponadto na uwadzę stabilność budżetu?
no to jeśli mogę wybrać, to czy da się na przykład odkładać pieniądze do ofe w okresach hossy? ja decyduje kiedy wykres długoterminowy idzie do góry, a kiedy zadeklarować składkę do zusu? wie ktoś czy tak to może działać?
-- Dodano: pn 08-07-2013, 14:32 --
już na eLce siedzę:] zwiększyłem stawkęNowy123 pisze:a U J na razie Misie probujaia nabieraja sil jes szansa na zjazdpr7emo pisze:na uj zjazd przed sesją amerykańską, w Czwartek nie handlowali, może na Draghim być większy ruch
na GBP usd szans na wyzej
no nic widze misiowatosc i cos nizej

DRAGI MARIO przemwaia ale cos bez reakcji
kiedyś też tak mówił na początku tygodnia a po decyzjach odnośnie stóp i nie ruszył rynkiem
jakby inny członek ECB mówił to była by większa szansa na większy ruch
spokojnie mamy jeszcze jedno przemówienie więc wszystko przed nami może się ruszyć
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
pr7emo pisze:kiedyś też tak mówił na początku tygodnia a po decyzjach odnośnie stóp i nie ruszył rynkiem
powiem szczerze ze na U J nawet okolice 100 60 a nawet 100 - 100 30 bym widzial ja kprzejda 100 60 100 70 szczegolnie ze SP500 na oporach

na razie sie trzymaja
przecież cały czas był ostatnio w ruchu, tylko, że w inną stronę niż nasze L-kiwojtusnik pisze:spokojnie mamy jeszcze jedno przemówienie więc wszystko przed nami może się ruszyć

na początku maja też tak wybili na ponad 100,00 a nawet 101,00 i nie widać potrzeby retestu tego obszaruNowy123 pisze:pr7emo pisze:kiedyś też tak mówił na początku tygodnia a po decyzjach odnośnie stóp i nie ruszył rynkiem
powiem szczerze ze na U J nawet okolice 100 60 a nawet 100 - 100 30 bym widzial ja kprzejda 100 60 100 70 szczegolnie ze SP500 na oporachi nikkus odbil od oporow tez ladnie
na razie sie trzymaja
najwyraźniej to co teraz mówi nie ma znaczenia dla inwestorów. Może o 15:30 zaszalejemysmag pisze:przecież cały czas był ostatnio w ruchu, tylko, że w inną stronę niż nasze L-kiwojtusnik pisze:spokojnie mamy jeszcze jedno przemówienie więc wszystko przed nami może się ruszyć
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
spoko predzej cyz pozniej zrownaja z NIKKIEpr7emo pisze:na początku maja też tak wybili na ponad 100,00 a nawet 101,00 i nie widać potrzeby retestu tego obszaruNowy123 pisze:pr7emo pisze:kiedyś też tak mówił na początku tygodnia a po decyzjach odnośnie stóp i nie ruszył rynkiem
powiem szczerze ze na U J nawet okolice 100 60 a nawet 100 - 100 30 bym widzial ja kprzejda 100 60 100 70 szczegolnie ze SP500 na oporachi nikkus odbil od oporow tez ladnie
na razie sie trzymaja

EDZIU ataken
- richard.cali
- Pasjonat
Nie rozumiem jednej koncepcji, po przebiciu 1.2840 bylibyśmy skazani na przebicie kolejnej kreski przed 1.2811...o co chodzi że niektórzy wyznaczali wsparcie w okolicy 1.2830, bez Elliota, prosta kreska na m5 która dziś działa...
może warto ją przedłużyć lub popatrzeć wyżej m15, m30??

może warto ją przedłużyć lub popatrzeć wyżej m15, m30??

Ostatnio zmieniony 08 lip 2013, 15:19 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa