richard.cali pisze: sporo osób może sie twoim poziomem zasugerować i ustawić oczekujące 1.2890 sell, nic cię to nie obchodzi, żeby wyjaśnić
jeśli ktoś bez własnej analizy zrobi tak jak zasugerowałeś to znaczy że nie nadaje się na forex. Tyle mojej dyskusji z Tobą
to podpowiedz im, kreujesz się tutaj na guru a żadnego wykresu nie dasz nawet, patrz ja wkleiłem dziś chociaż jeden na m5, chcesz wprowadzić innych w błąd, bo się nie nadają i ty o tym decydujesz i koniec dyskusji...z wszystkimi?
wklej mnie do tej opcji lekceważenia, bo swoją wypowiedzią tylko siebie kompromitujesz, ja tego nie zrobie bo jestem otwarty na dyskusje a nie obrażanie...
Ostatnio zmieniony 08 lip 2013, 16:20 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
Na ED L mi zjadło , na kablu nie...
Jakieś prognozy dla złota, bo na H4 widać iż spadków już koniec, choć dolar ma spadać...
hmmm...
-- Dodano: 08 lip 2013, 16:32 --
pr7emo pisze:ej orientuje się ktoś czy możliwa będzie dobrowolność składkowania do ofe albo zus w różnych okresach??
to znaczy jeżeli mowa o oszczędnościach i dobrowolności to niejako podejmuje najlepszą dla siebie decyzję? tak??
mam ponadto na uwadzę stabilność budżetu?
no to jeśli mogę wybrać, to czy da się na przykład odkładać pieniądze do ofe w okresach hossy? ja decyduje kiedy wykres długoterminowy idzie do góry, a kiedy zadeklarować składkę do zusu? wie ktoś czy tak to może działać?
-- Dodano: pn 08-07-2013, 14:32 --
Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:na uj zjazd przed sesją amerykańską , w Czwartek nie handlowali, może na Draghim być większy ruch
a U J na razie Misie probujaia nabieraja sil jes szansa na zjazd
na GBP usd szans na wyzej
już na eLce siedzę:] zwiększyłem stawkę
Jak będziesz składać do OFE czy ZUS to lepiej na Forexie graj, jak przegrasz przynajmniej się czegoś nauczysz, a nie na starość się dowiesz że przepadło...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
pr7emo pisze:Jak będziesz składać do OFE czy ZUS to lepiej na Forexie graj, jak przegrasz przynajmniej się czegoś nauczysz, a nie na starość się dowiesz że przepadło...
jak będę w tym wieku to chyba obejdzie się bez dużych potrzeb
jeżeli rząd zacznie składki wysyłać do zusu, to ilość pieniędzy w ofe może nie tworzyć spójnej wielkości aby inwestować w spółki giełdowe, jak widzę głupie pomysły zorientowane na poprawę obszarów gdzie reformy nie są wprowadzane to wypada mi dodać jakąś sugestię od siebie
ale też jest więcej spraw, np. aby KNF zajął się nadzorem i rekomendacjami a nie statystyką
opłaty za zarządzanie muszą być oparte o podstawowe zasady handlowe, że wszystkie strony są zadowolone
Ostatnio zmieniony 08 lip 2013, 16:39 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.