No chyba nie sadzisz że są tu aż tacy idioci którzy by kopiowali zagrania pana baxika które umieszcza jak już jest po fakcie i są w zysku
DayTrading: Poniedziałek 07.08.2023
Re: DayTrading: Poniedziałek 07.08.2023
Za dużo osób szuka łatwego zarobku.
No właśnie w tym jest problem , że głupich ludzi jest zawsze więcej i takim jest ciężej zarobić w real życiu zwykle najniższa krajowa i proste prace fizyczne , o forex już nie wspomnę ale są tacy co tu próbują , te "wklejki " Baxa czy tam Xaba
są po prostu szkodliwe społecznie gdyż jacyś idioci za pewne go naśladują a on to robi z niskich pobudek potrzebuje poczuć się lepszy więc uprawia mitomanie
Pytanie jest tylko jedno: po co miałby to robić tyle lat ? z czego by żył, z trolowania ? wątpliwe, jest tyle innych zajęć....
dla mnie BAX mimo wielu kontrowersji, tego nie da się ukryć, jest autentyczny. Obserwuje go od prawie 10 lat.
...... trochę łeb pod topór ale odnawiam L na usd/chf częściówkami, na edku raczej jeszcze nie koniec spadku.
Na chwile obecna rynek jakby zamarł, jak by sie notowania zawiesiły............
dla mnie BAX mimo wielu kontrowersji, tego nie da się ukryć, jest autentyczny. Obserwuje go od prawie 10 lat.
...... trochę łeb pod topór ale odnawiam L na usd/chf częściówkami, na edku raczej jeszcze nie koniec spadku.
Idę o zakład że to powiedział Jacek Kurski

"If music is dying musicians are killing it" - MP
Na forum bankiera znalazłem tylko rozczarowanych i wku...nych forumowiczów. CHyba tych drugich było więcej. Takie zachowania generują podziały ku uciesze niespełnionego tradera, którego podnieca fakt udawania kogoś kim nie jest.
To Emeryt dostaje 14 przelewów rocznie z ZUS. Zgadzam się autentyczny dziwak. Dziadek DEMO DOMINATOR z licencją na Polskę.setka pisze: ↑07 sie 2023, 21:12Pytanie jest tylko jedno: po co miałby to robić tyle lat ? z czego by żył, z trolowania ? wątpliwe, jest tyle innych zajęć....
Nikogo nie interesuje gdzie kto wchodził kilka godzin wcześniej. A Działania BAXa przypominają forumowy ekshibicjonizm gość robi sobie dobrze czyimś kosztem i jeszcze szuka poklasku dla swoich manipulacji. Gość ma ewidentnie problem z głową. Jasne jak chce to niech pisze tylko chyba nie tędy droga
Pamietam nawet takich co potracili wszystkie pieniądze w nadziei na "łatwy i szybki zysk". Jeden to w tajemnicy przed rodziną wziął duzy kredyt i wszystko wtopił. USDPLN leciał wtedy na ryj od dłuższego czasu i "boski" BAX sugerował pozycje L jak to on ma w zwyczaju. Rynek dalej spadał a przerażeni posiadacze pozycji pytali co dalej. Odpowiedź zawsze była jedna. Ja juz dawno skróciłem i jestem na "+:

I tak w kółko. Coraz niższe poziomy i coraz "lepsze" okazje

A idioci wciąż tylko dokładali do stratnych pozycji kolejne stratne.
Wspomne jeszcze tych przydupasów i klakierów co wierzyli w te brednie i tylko uwiarygadniali tego oszołoma

Teraz tez tutaj jest ich kilku. Przenieśli się za swoim "guru" na to forum

a h wie jak to tam jest, niech kazdy gra swoje i tyle a jak bax chce sie brandzlowac do swojej roli niech se to robi, kto mu zabroni.
ja tam go nie kopiuje jeno podziwiam kunszt
kurski to cienka podróba przy goebelsie
ale jacy odbiorcy taki goebels.
ja tam go nie kopiuje jeno podziwiam kunszt

kurski to cienka podróba przy goebelsie