u mnie 4,8013 -cena high, close- 4,3137Kazimierz S pisze:Możecie proszę, napisać jaki u waszych brokerów macie szczyt na chf pln z pamiętnego dnia zimowego 2015 ?
U mnie mam nieco ponad 4,40 gdy na stooq jest ponad 5,00. Ma to istotne znaczenie dla kanału na wykresie:
DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.03.2018
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018, 21:26 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
widze ze kazdym balaganie widzisz usprawiedliwienie dla skazanych na strate pozycjiKermit pisze:mnie wystarczy że ja wiem - co widzą inni i jakie mają pozycje rzadko mnie interesuje

franek 4,35----5.37
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ale jak wiesz, to po co sie dzielisz z innymi, skoro tobie wystarczy ze tylko ty wiesz?Kermit pisze:mnie wystarczy że ja wiem - co widzą inni i jakie mają pozycje rzadko mnie interesuje
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Kazimierz S
- Pasjonat
@ navik
@ XAB
No dzięki, dzięki
. Jestem ciekaw jak to się rozwiąże, bo od tamtego dnia jak dla mnie, chf pln właśnie najlepiej obrazuje sentyment do złotówki (a wcześniej patrzyłem raczej na dolara). Póki co małe S na chf pln.
@ XAB
No dzięki, dzięki

Miód kupuj tylko Polski.
Taniec z ropą zakończony,
Dax doszedł do poziomu 12100
POZDRO
Dax doszedł do poziomu 12100
POZDRO

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
kazik ??????///////
to cos chyba nie czytasz
prognozuja spadki na eur/dol i kermit i karnak to ski na parach z pl sa wyraznie zbyt wczesnie
poka\ywalem na usd/pl swoje ski i pisalem ze sie skracam
a co do wkresu na franku rysuj wykresy po swiecach a nie po knotach
bo inaczej na franku to nie ma sensu przemysl te ske na chf/pl tym bardziej ze troche za pozno o tym pomyslales
jesli edek pojdzie w dol to chf/pl raczej ciut urosnie
to cos chyba nie czytasz
prognozuja spadki na eur/dol i kermit i karnak to ski na parach z pl sa wyraznie zbyt wczesnie
poka\ywalem na usd/pl swoje ski i pisalem ze sie skracam
a co do wkresu na franku rysuj wykresy po swiecach a nie po knotach
bo inaczej na franku to nie ma sensu przemysl te ske na chf/pl tym bardziej ze troche za pozno o tym pomyslales
jesli edek pojdzie w dol to chf/pl raczej ciut urosnie
Maksimus pisze:Ktoś coś na usdcad lub gbp cad?
Ja szukam shorta pod retest. 1.29 tp,
Mocna reakcja na 1.30 , cisnęli i docisnęli.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...