Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Poniedziałek 04.08.2025
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.08.2025
dax
ciekawe czy ten spadekl starczy bo kombinuja
dolce
na razie na 3,7 sie dławiąąąąąąąąąąąą
ciekawe czy ten spadekl starczy bo kombinuja
dolce
na razie na 3,7 sie dławiąąąąąąąąąąąą
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
DAX odbijaja dobrze ze pusciłem ten szit........ spadki dopiero przed nami jeszcze trochę ponęcą drobnice na L........
GOLD nie chce spadać....... pojdzie wybicie w gore z klina jak nic................
GOLD nie chce spadać....... pojdzie wybicie w gore z klina jak nic................
obecnie panuje przekonanie że indexy tylko rosna bo fed dodrukuje.
a ja mysle na chwile obecna ze tym razem fed nie obnizy stop i bedzie ratowal ale rynek długu kosztem rynku akcji bez przesadnego dodruku.
panuje tez przekonanie o rychłym upadku dolara.
i tu moze byc niespodzianka.......... troche obrot o 180st ale tak wynika z mojej analizy faktów............................
takze twoj dolar bax jeszcze moze pokazac prymat, nie wykluczone.............
mam 1 lota L usd/chf - mocno spekulacyjnie !
a ja mysle na chwile obecna ze tym razem fed nie obnizy stop i bedzie ratowal ale rynek długu kosztem rynku akcji bez przesadnego dodruku.
panuje tez przekonanie o rychłym upadku dolara.
i tu moze byc niespodzianka.......... troche obrot o 180st ale tak wynika z mojej analizy faktów............................
takze twoj dolar bax jeszcze moze pokazac prymat, nie wykluczone.............
[/quote]
usd/chf
jesli z pola fiolet to na razie małe ryzyko jesliby jeszcze tam zeszli to tez postawiłbym ele
z dolcem jest podobnie i tez sobie na razie w hjki graja
[/quote]
usd/chf
jesli z pola fiolet to na razie małe ryzyko jesliby jeszcze tam zeszli to tez postawiłbym ele
z dolcem jest podobnie i tez sobie na razie w hjki graja

Ostatnio zmieniony 04 sie 2025, 23:07 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki bax........... to zawsze był muł ale płaci dobry SWAP jak ktos lubi potrzymac dłuzej to moze byc już ale chyba wyglada jeszcze na uklepywankę........ DAX tez już ładnie pod S............... z pola fiolet mialem jeszcze dax i brak depo, 0.8070.......
setka pisze: 04 sie 2025, 22:58 dzieki bax........... to zawsze był muł ale płaci dobry SWAP jak ktos lubi potrzymac dłuzej to moze byc już ale chyba wyglada jeszcze na uklepywankę........ DAX tez już ładnie pod S............... z pola fiolet mialem jeszcze dax i brak depo, 0.8070.......
[/quote
karwa blac![]()
nie graJ ESKI NA DAxie f
jesli bedzie spadek ok ale poczekaj i postaw elkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ska na daxie ok ale z 25500, k![]()
![]()
chyba ze Navik widzi wczesniej
tak na szybko diagonasl trzecia fala dobijąca![]()