DayTrading: Poniedziałek 04.07.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.07.2016
Już są pod tą linią . Na SP500 tak samo.. Wzrostów nie będzie 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Świeżak44 pisze:Już są pod tą linią . Na SP500 tak samo.. Wzrostów nie będzie

spodziewaj się niespodziewanego Świeżak
zaczęło się 5, takich klocków DSWS nie pokazujeklimokrates pisze:EU H1 ABC

próbowałeś na mniejszych TF, tak na maxa, z mniejszym depo, a po 200-300% dziennie łapać, możesz wygenerować kilka sygnałów, ale tak żeby omyłka nie była większa niż 25 PIPS, próbujesz na wybranej parze?
LIVE from Central Poland MR. K

możesz sfiltrować swoim ekg USD/CHF, u mnie kierunek południowy, ale S od poziomu 0.9755, mogę zasięgnąć opinii jak top u ciebie wygląda?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Stop wybity...powtórne wejscie po wybiciu maxa z 11:20.Świeżak44 pisze:Już są pod tą linią . Na SP500 tak samo.. Wzrostów nie będzie
Zbyt duży potencjalny zysk ...zeby dac sie łatwo wyslizgac
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk
Masz wybujałą wyobraźnię.jkar pisze:Stop wybity...powtórne wejscie po wybiciu maxa z 11:20.Świeżak44 pisze:Już są pod tą linią . Na SP500 tak samo.. Wzrostów nie będzie
-- Dodano: 04 lip 2016, 12:30 --
Należy także zauważyć, że USA obchodzą dzisiaj Independence Day.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
Darek bez urazy chłopak wstawił wykres daj szanse mu,fx-technik pisze:Masz wybujałą wyobraźnię.jkar pisze:Stop wybity...powtórne wejscie po wybiciu maxa z 11:20.Świeżak44 pisze:Już są pod tą linią . Na SP500 tak samo.. Wzrostów nie będzie
-- Dodano: 04 lip 2016, 12:30 --
Należy także zauważyć, że USA obchodzą dzisiaj Independence Day.
już nawet nie mówie o sobie bo dopiero musze miec wyobraźnie jak wstawiłem w sobote wykres z korektą abc

Patrzcie jak ropa teraz słabuje..nawet do oporów nie moga się docząłgać. Rozwleczona konsola. Dziś po prostu nie jest dobry dzień do grania. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
@ Tomasz,
Właśnie o tym wykresie piszę, z tą życzeniową strzałą w kosmos. Od dłuższego czasu 9800 jest jakimś mocno newralgicznym poziomem.
Wcześniej jako wsparcie, teraz jako opór.
Właśnie o tym wykresie piszę, z tą życzeniową strzałą w kosmos. Od dłuższego czasu 9800 jest jakimś mocno newralgicznym poziomem.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
- Fanatyk
jeżeli uznać że to do góry było C tak jak tam na wykresie moim w ED, to teraz korekra prosta abc w dół jako 4fx-technik pisze:@ Tomasz,
i jeszcze do góry 5
cześć,
ameryka fajerwerki puszcza to popołudnia lipa będzie... ja dzisiaj bez czasu na ekg ...
a jeżeli chodzi o dax, to chyba wypada z kanału, i po przejściu żółtej jeszcze torche pipsów będzie do złapania ...
http://invst.ly/1-2gk
taka projekcja, że teraz korekta tego ostatniego korekcyjnego impulsu...
ameryka fajerwerki puszcza to popołudnia lipa będzie... ja dzisiaj bez czasu na ekg ...
a jeżeli chodzi o dax, to chyba wypada z kanału, i po przejściu żółtej jeszcze torche pipsów będzie do złapania ...
http://invst.ly/1-2gk
taka projekcja, że teraz korekta tego ostatniego korekcyjnego impulsu...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski