rano pokazałem , można było wsiadaćTomasz196407 pisze:spodziewać a wejsc w pozycje to dwie różne rzeczyfx-technik pisze:Na DAX30 H4, to można się spodziewać ruchu ok. 900 pips.

rano pokazałem , można było wsiadaćTomasz196407 pisze:spodziewać a wejsc w pozycje to dwie różne rzeczyfx-technik pisze:Na DAX30 H4, to można się spodziewać ruchu ok. 900 pips.
Niestety żeby ktoś mógł zyskaćTolmon_Nika pisze:rano pokazałem , można było wsiadaćTomasz196407 pisze:spodziewać a wejsc w pozycje to dwie różne rzeczyfx-technik pisze:Na DAX30 H4, to można się spodziewać ruchu ok. 900 pips.
teoria ? ciekawe pierwsze słyszęTomasz196407 pisze:Niestety żeby ktoś mógł zyskaćTolmon_Nika pisze:rano pokazałem , można było wsiadaćTomasz196407 pisze:
spodziewać a wejsc w pozycje to dwie różne rzeczy
ktos musi tracić
zeby potem ten bogaty mógł oddac temu tracącemu
jeszcze jest teoria o urodzonych traderach i tylko zyskujacych
Na razie zgoda, lecz nie wiem czy aż tam dojdzie ,poczekamy zobaczymy co rynek wymyśli, może być ciekawy poziom dla otwarcia pozycji. kto to wie cierpliwościTomasz196407 pisze:Lepiej zobacz mniejszy int
jak nie zaneguja tego wzrostu teraz to znowu 12800
Cblondyn pisze:I bardzo słusznie. To juz jest postępŚwieżak44 pisze: Nie namówicie mnie na M1. Skończyłem z tym..