A ty nie umiesz zaakceptować straty i zabrać się wraz z rynkiem, to co ja ci poradzę???PipsKong pisze:TA JASNE .... a czasami jak źle wejdę to impuls jest na 200 pipsów a korekta na 10 ...fx-technik pisze: Tak to działa, impuls - korekta.
później kolejny impuls na 100 i już jestem w pięknej czarnej ;];]
-- Dodano: pn 03-12-2018, 11:54 --
ale funt cierpi bez kitu ...
DayTrading: Poniedziałek 03.12.2018
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.12.2018
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
dlatego nie gram DT/AT , dla mnie liczy się cena instrumentu, i dostosowanie wielkości pozycji do wielkości depozytu ... reszty nie będę Ci tłumaczył bo przecież i tak jesteś mądrzejszy, ale to wolny prawie kraj więc możesz byćfx-technik pisze: A ty nie umiesz zaakceptować straty i zabrać się wraz z rynkiem, to co ja ci poradzę???

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
A co ty wiesz na temat ceny instrumentu???PipsKong pisze:dlatego nie gram DT/AT , dla mnie liczy się cena instrumentu, i dostosowanie wielkości pozycji do wielkości depozytu ... reszty nie będę Ci tłumaczył bo przecież i tak jesteś mądrzejszy, ale to wolny prawie kraj więc możesz byćfx-technik pisze: A ty nie umiesz zaakceptować straty i zabrać się wraz z rynkiem, to co ja ci poradzę???
wiem to co widzę i to mi wystarczy.. poza tym skończmy temat bo jesteśmy z innych światówfx-technik pisze: A co ty wiesz na temat ceny instrumentu???
a nie chcę międzygwiezdnej przepychanki

szanuję Cię i tak to zostawmy
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk
Spoko, ja nie w celu kłótni, tylko w celu wyjaśnienia.PipsKong pisze:wiem to co widzę i to mi wystarczy.. poza tym skończmy temat bo jesteśmy z innych światówfx-technik pisze: A co ty wiesz na temat ceny instrumentu???
a nie chcę międzygwiezdnej przepychanki![]()
![]()
szanuję Cię i tak to zostawmy
Ja też wiem jaka cena jest, bo mam na wykresie.
Ale nie wiem jaka ma być, bo gdybym wiedział jaka ma być, tobym nie musiał SL stosować.
po co wy sie spieracie
znowu
to dt na edku a reszta to tylko gra jednemu raczej zarobic da
https://iv.pl/images/06142098195896838168.png
juz 2ski czyli blisko be na edku z esek

to dt na edku a reszta to tylko gra jednemu raczej zarobic da
https://iv.pl/images/06142098195896838168.png
juz 2ski czyli blisko be na edku z esek
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Większość par z AUDi w fajnych strefach się znajduję i powoli odbija, może być reakcja w stronę zamknięcia luki albo i głębiej

na driverze widać że lada chwila czeka nas krach, to może oznaczać głębokie spadki do 20tego Grudnia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Jak już pisałem w piątek - edek typowy rynek niedźwiedzia. Na razie jeszcze bez zmian.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
nie pisze tego zlosliwieF-You Money pisze:Rzeźnik na ryśkowym szlaku do 143,65
ale wg mnie jesli ma pojsc odbicie to raczej nie powinien rynek zejsc nizej 143.96 bo inaczej to twego grala tez rozwali w dol i to sporo
rozwaz to sobie
ja w rzeznika wchodze tylko jak mi pasuje wejscie ale tak to widze

https://iv.pl/images/26285180003800323413.png
Ostatnio zmieniony 03 gru 2018, 12:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora