BOCZEK pisze: Janet L. Yellen sworn in as Chair of the Board of Governors of the Federal Reserve System
Witamy Panią prezes oraz życzymy wielu owocnych decyzji zgodnych z oczekiwaniami użytkowników działu DT
DayTrading: Poniedziałek 03.02.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 03.02.2014
Bemowo1 pisze:BOCZEK pisze: Janet L. Yellen sworn in as Chair of the Board of Governors of the Federal Reserve System
Witamy Panią prezes oraz życzymy wielu owocnych decyzji zgodnych z oczekiwaniami użytkowników działu DT![]()
![]()
![]()
![]()
musimy jej mejla z pozdrowieniami wyslac
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
czy wy wierzycie że Ona ma coś do decydowania?pedro pisze:Bemowo1 pisze:BOCZEK pisze: Janet L. Yellen sworn in as Chair of the Board of Governors of the Federal Reserve System
Witamy Panią prezes oraz życzymy wielu owocnych decyzji zgodnych z oczekiwaniami użytkowników działu DT![]()
![]()
![]()
![]()
musimy jej mejla z pozdrowieniami wyslac![]()
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Tam mnie to obchodzi najmniej, najważniejsze ze wiem na kogo teraz kwiaty adresować w przypadku spektakularnych zarobków
Ben kilka bukietów pewnie dostał 
-- Dodano: pn 03-02-2014, 16:59 --

-- Dodano: pn 03-02-2014, 16:59 --
i by mi to nawet pasowałoBemowo1 pisze:edek - jednej fali spadkowej mi brakuje - a potem wielkie czarowanie (chyba, że zwalimy się jak na edka nie przystało)
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Edek odlot !
kto ma Ski?
kto ma Ski?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
rzeznik 165.50 .... jedziemy bejbe 
Jutro też jest dzień.
PUMP AND DUMP na U J super zrobione
tearaz SP500 cellowl by w okolicach 1700
highend pisze:Edek odlot !![]()
kto ma Ski?
Miałem Skę, ale jak tylko to zobaczyłem to zmieniłem zdanie
i niech google leci w przepaśćNowy123 pisze:PUMP AND DUMP na U J super zrobionetearaz SP500 cellowl by w okolicach 1700
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
to zmienia stan rzeczy, sporo paliwa pod piękną katastrofę
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.