ujek na oporze - linii klina - więc właśnie chyba już sygnał zielony do czwartku
DayTrading: Poniedziałek 03.02.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 03.02.2014
1740 na sapince jeszcze dzisiaj czy jak? Bo już nie wiadomo dokąd te drabiny otwierać 
ujek na oporze - linii klina - więc właśnie chyba już sygnał zielony do czwartku
Miód kupuj tylko Polski.
KABLOS ma teraz jakies wsparcie a pozniej 50 pisa nizej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie sadze, ale rynek zweryfikuje.Kazimierz S pisze:1740 na sapince jeszcze dzisiaj czy jak? Bo już nie wiadomo dokąd te drabiny otwierać
- Kazimierz S
- Pasjonat

Też nie sądzę.psxor pisze:nie sadze, ale rynek zweryfikuje.Kazimierz S pisze:1740 na sapince jeszcze dzisiaj czy jak? Bo już nie wiadomo dokąd te drabiny otwierać
Nie no nie wiem, nie chce mi się już kreskować dzisiaj
Miód kupuj tylko Polski.
uważam że zakup za 1.629X to dobry zakup i na żadne 1.6250 nie spadnie do jutra, ale i okazja jutro rano będzie, bo i niewiele urośnie, cały kapitał grubasów przeszedł w euro, może jeszcze azjaci dorzucą zupełnie niespodziewanieNowy123 pisze:KABLOS ma teraz jakies wsparcie a pozniej 50 pisa nizej
Ja jestem innego zdania, eLki pod korekte dopiero w okolicach 1.6260~, i to tez nie koniecznie, bede czekal na sygnal kupna i zamkniecia pozycji, dalej trzymam eSke Swoja. pzdreskowicz pisze:uważam że zakup za 1.629X to dobry zakup i na żadne 1.6250 nie spadnie do jutra, ale i okazja jutro rano będzie, bo i niewiele urośnie, cały kapitał grubasów przeszedł w euro, może jeszcze azjaci dorzucą zupełnie niespodziewanieNowy123 pisze:KABLOS ma teraz jakies wsparcie a pozniej 50 pisa nizej
Panowie (miss Piggy nieobecna) minuta ciszy:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Wharf.html
Ode mnie :
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Wharf.html
Ode mnie :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edku jest sygnal sprzedazy na niskich interwalach, ja sie dolaczam, pzdr
Postaw SL.psxor pisze:na edku jest sygnal sprzedazy na niskich interwalach, ja sie dolaczam, pzdr
Mniej bulu (copyright president of Poland).