ujek na oporze - linii klina - więc właśnie chyba już sygnał zielony do czwartku
nie sadze, ale rynek zweryfikuje.Kazimierz S pisze:1740 na sapince jeszcze dzisiaj czy jak? Bo już nie wiadomo dokąd te drabiny otwierać
ujek na oporze - linii klina - więc właśnie chyba już sygnał zielony do czwartku
Też nie sądzę.psxor pisze:nie sadze, ale rynek zweryfikuje.Kazimierz S pisze:1740 na sapince jeszcze dzisiaj czy jak? Bo już nie wiadomo dokąd te drabiny otwierać
uważam że zakup za 1.629X to dobry zakup i na żadne 1.6250 nie spadnie do jutra, ale i okazja jutro rano będzie, bo i niewiele urośnie, cały kapitał grubasów przeszedł w euro, może jeszcze azjaci dorzucą zupełnie niespodziewanieNowy123 pisze:KABLOS ma teraz jakies wsparcie a pozniej 50 pisa nizej
Ja jestem innego zdania, eLki pod korekte dopiero w okolicach 1.6260~, i to tez nie koniecznie, bede czekal na sygnal kupna i zamkniecia pozycji, dalej trzymam eSke Swoja. pzdreskowicz pisze:uważam że zakup za 1.629X to dobry zakup i na żadne 1.6250 nie spadnie do jutra, ale i okazja jutro rano będzie, bo i niewiele urośnie, cały kapitał grubasów przeszedł w euro, może jeszcze azjaci dorzucą zupełnie niespodziewanieNowy123 pisze:KABLOS ma teraz jakies wsparcie a pozniej 50 pisa nizej
Postaw SL.psxor pisze:na edku jest sygnal sprzedazy na niskich interwalach, ja sie dolaczam, pzdr