Wybaczcie mi to zdjęcie, nie gram na tym badziewiu, ale zrobiłbym takie świństwoTommy_Boss pisze:Witam,
Edek jednak daje zarobić !!!
DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.12.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Marcin30 pisze:Nowy,
ruszyli na E J,
chyba przebija 139
jeszcze nie bo znowu teraz EDKa podbijaja jak U J cofa i E J znowu w miejscu
Zobaczymy co sie wydarzy o 14:30
- Tommy_Boss
- Pasjonat
NA to właśnie świństwo juz się czajęBemowo1 pisze:Wybaczcie mi to zdjęcie, nie gram na tym badziewiu, ale zrobiłbym takie świństwoTommy_Boss pisze:Witam,
Edek jednak daje zarobić !!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
mam wrażenie że spadki na edku są po to by longów nabrać dla bankstery,
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Z tego co czytam to właśnie większość banków wchodzi w shorty, zapakowani równo od 1.36 do 1.3620molmomas pisze:mam wrażenie że spadki na edku są po to by longów nabrać dla bankstery,
czyli mamy pewność co do kierunku
UP

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A można to zobaczyć ?? czy na słowo trzeba uwierzyćpsxor pisze:Z tego co czytam to właśnie większość banków wchodzi w shorty, zapakowani równo od 1.36 do 1.3620molmomas pisze:mam wrażenie że spadki na edku są po to by longów nabrać dla bankstery,

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
no tak, jak banki wchodzily na 1.38+ w shorty, z TP na 1.33 to tez wszyscy tu wróżyli UP 1.40, dla mnie generalnie aktualnie jest trend spadkowy i sie tego trzymam. glmolmomas pisze:czyli mamy pewność co do kierunkuUP
-- Dodano: 02 gru 2013, 13:10 --
http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... eur-nizej/Tommy_Boss pisze:A można to zobaczyć ?? czy na słowo trzeba uwierzyćpsxor pisze:Z tego co czytam to właśnie większość banków wchodzi w shorty, zapakowani równo od 1.36 do 1.3620molmomas pisze:mam wrażenie że spadki na edku są po to by longów nabrać dla bankstery,
a tutaj ap ropo kabla, ale co do kabla to nie jestem pewny, wiec albo bede szukal eSek nizej jak pisalem zeby sie podlaczyc z pradem, albo zaryzykuje w okolicach 1.6470~ z bardzo ciasnym slem max 30 pipsow.
http://comparic.pl/listings/morgan-stan ... az-audusd/
Ostatnio zmieniony 02 gru 2013, 13:14 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
na kablu pownniśmy mieć korektę, większą od poprzedniej - jak widać była trochę pogięta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.