to ty przygłupie demo piszesz o 3,30 zapomniales juz ?
ale to ty przygłupie demo poddajesz w watpliwosc ze mam 1 kg złota kupionego po 11k, mam razem z dowodami zakupu i nie widze problemu żeby to wykazac natomiast ty jak widac masz z tym problem. Chcesz tu brylowac to musisz sie uwiarygodnic inczej jestes tu nikim.
Po prostu zwykłym dziadem udajacym milionera i robisz tu dla banksterki jako płatny troll jakich wszedzie pełno, wie to kazdy stary bywalec tego forum.
tempo robienia screenow i wklejania imponujace, pewnie masz pomagiera.
PRZEGRAŁEŚ na tym swoim demo i teraz sie ślizgasz......
DayTrading: Poniedziałek 02.02.2026
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.02.2026
SORKI Z DEBILAMI
NIE MA DYSPUTY bo on zawsze wie swoje
platny troll imbecyl
to to moze na iteriii
to wolne forum pisz sobie przyglupie co chcesz
gowno masz i gowno miałes to jest fakt
to ze klamczuchu napiszesz ze to demo to ci wolno bo to wolne forum i to ze masz kgramy złota tez ci wolno
a udowodnic tego nie masz szans eot
przez takich debili jak ty Serol i inne jego przydupa
sy nikt normalny tu nie chce za bardzo pisac bo o czy o tym ile kg złota masz idioto
NIE MA DYSPUTY bo on zawsze wie swoje
platny troll imbecyl
to wolne forum pisz sobie przyglupie co chcesz
gowno masz i gowno miałes to jest fakt
to ze klamczuchu napiszesz ze to demo to ci wolno bo to wolne forum i to ze masz kgramy złota tez ci wolno
a udowodnic tego nie masz szans eot
przez takich debili jak ty Serol i inne jego przydupa
sy nikt normalny tu nie chce za bardzo pisac bo o czy o tym ile kg złota masz idioto
Ostatnio zmieniony 02 lut 2026, 17:37 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
no masz szanse udowodnic kto kłamie,
karty na stół i bedziesz tu BOGIEM
ja jestem mału leszcza a MAM a ty wielki milioner i znawca i co ? problem pokazac ze masz marną bańkę cebulionów ?
PRZEGRAŁEŚ i sie skompromitowałes nikt ci tu juz nie wierzy
urabiasz tylko biedote tymi swoimi pierdołami i screenami
a sam jestes NIKIM, tyrasz tu od 10lal / 24h na dobe za pensje trolla banksterskiego i co masz ? POKAŻ,. ja nie mam z tym problemu.
wystarczy proste zdjecie i zwracamy HONOR ale nie takie zmanipulowane przez twoje zaplecze trolerskie tylko czyste prosto z aparatu, to akurat tez potrafie sprawdzić.
imponujacą masz szybkosc generacji i wklejania screenow, jak na takiego starego, niedouczonego w piśmie dziada to petarda.
a Serolowi to ty mozesz but glancowac przygłupie.
karty na stół i bedziesz tu BOGIEM
ja jestem mału leszcza a MAM a ty wielki milioner i znawca i co ? problem pokazac ze masz marną bańkę cebulionów ?
PRZEGRAŁEŚ i sie skompromitowałes nikt ci tu juz nie wierzy
urabiasz tylko biedote tymi swoimi pierdołami i screenami
a sam jestes NIKIM, tyrasz tu od 10lal / 24h na dobe za pensje trolla banksterskiego i co masz ? POKAŻ,. ja nie mam z tym problemu.
wystarczy proste zdjecie i zwracamy HONOR ale nie takie zmanipulowane przez twoje zaplecze trolerskie tylko czyste prosto z aparatu, to akurat tez potrafie sprawdzić.
imponujacą masz szybkosc generacji i wklejania screenow, jak na takiego starego, niedouczonego w piśmie dziada to petarda.
a Serolowi to ty mozesz but glancowac przygłupie.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2026, 17:40 przez setka, łącznie zmieniany 1 raz.
a idiota dalej swoje
no dawaj trolllu dalej te same swoje bzdety
bo zadnego sensownego wykresu dalej tu 10lat nie wrzuciles
rozrysuj technicznie to złoto na 10 koła skoro tak zakładasz ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa
no dawaj trolllu dalej te same swoje bzdety
bo zadnego sensownego wykresu dalej tu 10lat nie wrzuciles
rozrysuj technicznie to złoto na 10 koła skoro tak zakładasz ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa
PRZEGRAŁEŚ i zawsze jak tu bede, bede ostrzegał przed twoja osoba i rodzajem działalnosci jakim sie tu parasz.
Tymczasem jade na ferie do Egiptu a ty se tam siedz w tej piwnicy i troluj dalej za 3$ za godzine
dziadu parchaty.
Tymczasem jade na ferie do Egiptu a ty se tam siedz w tej piwnicy i troluj dalej za 3$ za godzine
dawaj jeszcze bo mam dreszczesetka pisze: 02 lut 2026, 17:42 PRZEGRAŁEŚ i zawsze jak tu bede, bede ostrzegał przed twoja osoba i rodzajem działalnosci jakim sie tu parasz.
Tymczasem jade na ferie do Egiptu a ty se tam siedz w tej piwnicy i troluj dalej za 3$ za godzine![]()
![]()
dziadu parchaty.
od kiedy ty masz przygłupie ferie
zobaczysz egipt jak świnia niebo
Zmiana wajchy na na silver.
S zamknięte na minimalnym plusiku , L wzięte i niech jadą „do nieba”. Tp wypadałoby celować w 87.92 patrząc na H4 . A patrząc na m5 to max 84 i to jak sie łaskawie byki wezmą do roboty , .......bo to takie wszystko na „słowo honoru” jest.
S zamknięte na minimalnym plusiku , L wzięte i niech jadą „do nieba”. Tp wypadałoby celować w 87.92 patrząc na H4 . A patrząc na m5 to max 84 i to jak sie łaskawie byki wezmą do roboty , .......bo to takie wszystko na „słowo honoru” jest.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
84 vmoze byc mi pasujenavik pisze: 02 lut 2026, 18:15 Zmiana wajchy na na silver.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.