Spreed nie jest regulowany przez ECNa głównie zależy od dostawców płynności,obrotów .Zobacz że w nocy masz zawsze wyższy spred a w dzień w czasie londynu nawet minusowy. W Polsce ECN to tylko tak naprawdę Alior może byłby i dobry gdyby miał inną platformę oparta na mt4 bo to co jest to tragedia.Peter_FX pisze:Spread na ECN jest "raczej"niezależny od brokera, jak w czasie newsów "liquidity providerzy" tasują zleceniami to są takie kwiatki, nic na to nie poradzisz.ForexTig3r pisze:
Swoją drogą jak to jest iż ECN podwyższa spread w czasie danych??
To jawne oszustwo, commission to ja rozumiem, ale niby ECN nie zarabia na spreadzie, spread powinien być wolny od jakiejkolwiek ingerencji brokera ECN
DayTrading: Piątek 7.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
MT4 jest ponoć niekompatybilny z technologią ECN.Adam pisze: W Polsce ECN to tylko tak naprawdę Alior może byłby i dobry gdyby miał inną platformę oparta na mt4 bo to co jest to tragedia.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
jedynie pocieszenie ze dax i dj nie polecialy 
ale fakt , ze to tez dziwne bo gorzej jak poleca to gdzie edas skonczy

ale fakt , ze to tez dziwne bo gorzej jak poleca to gdzie edas skonczy

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Ja bym stawiał na razie na 2880
Dzisiaj w kalendarzu PayrollsColuche pisze:Ja bym stawiał na razie na 2880

O który ?martell pisze:Dzisiaj w kalendarzu PayrollsColuche pisze:Ja bym stawiał na razie na 2880A te dane mogą osłabić dolara.
Thxs...to sie będzie działo.
po takim dniu jak wczorajszy, przez noc 20 pipsow, moze sie dziac na forexfactory czerwono od danych,moze szalony
piatek
piatek

Zastanawiam się czy Dolar Nowozelandzki z Jenem reaguje w jakiś silniejszy sposób na dane z gospodarki USA ?
Mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat ?
Mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat ?