DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
masakra c oodwalil na NIKKIE
witam Panie i Panowie.
tak jak już wiele razy mówiłem, realizuje się plan RGR na d1, dziś może jeszcze na edku postraszyć, ewentualnie bedzie konsola i przed jej zakończeniem jakaś próba wybicia górą (target możliwy na 1.3320-50) a potem zjazd. W długoterminowej prognozie, którą sobie przygotowałem kierujemy się do czerwonej linii zaznaczonej na obrazku.
Pozdrawiam
tak jak już wiele razy mówiłem, realizuje się plan RGR na d1, dziś może jeszcze na edku postraszyć, ewentualnie bedzie konsola i przed jej zakończeniem jakaś próba wybicia górą (target możliwy na 1.3320-50) a potem zjazd. W długoterminowej prognozie, którą sobie przygotowałem kierujemy się do czerwonej linii zaznaczonej na obrazku.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
dziś na kasowym?, co takiegoNowy123 pisze:masakra c oodwalil na NIKKIE

na futachpr7emo pisze:dziś na kasowym?, co takiegoNowy123 pisze:masakra c oodwalil na NIKKIE

grasz reala na tym? jesteś do przodu po sesji?Nowy123 pisze:na futachpr7emo pisze:dziś na kasowym?, co takiegoNowy123 pisze:masakra c oodwalil na NIKKIEhttp://stooq.pl/q/?s=nk.f
![]()
![]()
![]()
uj skorelowany z edkiem
na futachpr7emo pisze:dziś na kasowym?, co takiegoNowy123 pisze:[quote="pr7emoquote="Nowy123"]masakra c oodwalil na NIKKIE

grasz reala na tym? jesteś do przodu po sesji?
uj skorelowany z edkiem[/quote]
gralem raz moze dwa jak szli w gore starczy mi wrazen na E J i U J czy sp 500 lub DAx

Gold
pachnie mi tu zwałą
jeszcze większą niż była!!!!!!
pachnie mi tu zwałą
jeszcze większą niż była!!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja w nocy sl nie włączam, jedyne co to tp
ujek nocami oscyluje, a za dnia w jurop robi fale w kierunku, to tak z grubsza obserwacja
to co będziesz teraz spał cały Piątek?
ujek nocami oscyluje, a za dnia w jurop robi fale w kierunku, to tak z grubsza obserwacja

nie gramy dalejpr7emo pisze:ja w nocy sl nie włączam, jedyne co to tp

dziś mogą być tak duże ruchy jak w Poniedziałek i Wtorek razem wzięte
ja lubię mocne jazdy heheh, mój system ogarnia taką zmienność
ja lubię mocne jazdy heheh, mój system ogarnia taką zmienność