moje gratulacjecoolcov pisze:Cha Cha a pisałem rano i pokazywałem zakupy na edku. Dalej Nie handluję. Tydzień zakończony sukcesem.
Miłego weekendu wszystkim życzę.![]()
![]()
DayTrading: Piątek 31.07.2015
Re: DayTrading: Piątek 31.07.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
oczywiście że takoiro pisze:no i na pewno na podstwie wykresu USDJPY wiedziałeś jakie będą dane......sorry ale jakby dane dyły dobre to wykres USDJPY byłby taki sam a rajd w drugą stronę.....freakout pisze:wy tak serio czy tylko udajecie zaskoczenie tymi wzrostami na edku? wystarczyło spojrzeć na USDJPY D1 - tam jest odpowiedź dlaczego edek rośnie
moim zdaniem reakcja przesadzona i day zakończymy na ok 1.102
Ładnie. A śmiałem się z ciebiecoolcov pisze:Cha Cha a pisałem rano i pokazywałem zakupy na edku. Dalej Nie handluję. Tydzień zakończony sukcesem.
Miłego weekendu wszystkim życzę.![]()
![]()
The only way is up
Jakby nie byli zaskoczeni, to dlaczego rano wszyscy się ze mnie wyśmiewali i mówili o spadkach.
To że wszystkie banki w swoich rekomendacjach podają spadki, to właśnie zależy im aby wszyscy w to uwierzyli.
Uczcie się VSA. Naprawdę warto. Jeszcze raz pozdrawiam Szanownych Kolegów i do przyszłego tygodnia
To że wszystkie banki w swoich rekomendacjach podają spadki, to właśnie zależy im aby wszyscy w to uwierzyli.
Uczcie się VSA. Naprawdę warto. Jeszcze raz pozdrawiam Szanownych Kolegów i do przyszłego tygodnia
VSA
dax ostra pompa UP ja w L od 11227 cel to 12tyś next week
dzis tak ze 300 setki up possible
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- atlanticos
- Maniak

mozesz to przetłumaczyc ze swojego na polski?lukpiasek pisze:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:mozesz to przetłumaczyc ze swojego na polski?lukpiasek pisze:
ostatni dzien miesiąca = strojenie okienek
czasem jest takie podciąganie indeksów wiec dziś powinno być zielono na giełdach
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- atlanticos
- Maniak

przybylo dzis po tym ruchu w gore kolejne 5% Oandian w S-klasie na edku
juz ich tam 66% siedzi
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ok, niezależnie od formacji, gwiazd, fibo itd. dziś stawiam na zamknięcie poniżej 1.1020-1.0995