na szczęście zdążyłem się zabezpieczyć w miarę szybko
ujek na rangu
co lapales L zamias Spr7emo pisze:znowu mnie wywieźli na ujku, miałem trzecie najgorsze wejście z rzędu haha, na skarpie wchodzę omyłkowoNowy123 pisze:EUR USD moze dadza na 12951
czekałem od wczesnego rana do momentu aż ujek zjedzie wystarczająco nisko, kiedy znalazł się 50 punktów niżej na krótkiej konsoli uznałem że jest dobry moment do wejścia w eLNowy123 pisze:co lapales L zamias Spr7emo pisze:znowu mnie wywieźli na ujku, miałem trzecie najgorsze wejście z rzędu haha, na skarpie wchodzę omyłkowoNowy123 pisze:EUR USD moze dadza na 12951na oporach
?? widzisz ze graja 130 30 - 132 do poki nie przebija ktoregos poziomu takie bujanie jak na U J100 30 102 - 102 50
-- Dodano: pt 31-05-2013, 12:23 --
dzis L na E j znowu na wspraciui czekam na SP500 jak podbija
ladnie i U J tez UP a dzie POMO
duze wiec nowa gotowka
przybedzie
Rysiu niedenerwuj się wiesz że jesteś chory uspokój się potrzebujesz fachowcarichard.cali pisze:na razie nikt nie skomentował twojego systemu gier...tylko jakichBOCZEK pisze:jaki masz system na skalpa, ja miałem ze rzucałem kostką bez sl za to ze stalym tp +7
do tego Pana z Czech, jak ci się mój bezzębny chińczyk nie podoba to spierdalaj do Czech...
wtedy L to po ptakach !!!!harymilloki pisze:możemy zjechać nawet do 1,2900 dopiero wtedy wchodziłbym w L
dzis bedziesz opowiadal bajki jak wszedles na samej gorzepsxor pisze: 5 lotów szort na 1.3060 zabezpieczone na 1.3000 z TP na 1.2770
Pozdrawiam