DayTrading: Piątek 31.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 31 maja 2013, 23:13

Wzrost
19
43%
Bez zmian
2
5%
Spadek
23
52%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 31.05.2013

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

psxor pisze:Jak zamknę tą pozycje to podrzucę Ci screena, jaką stratę ? ten locik na 1.2880 dalej sobie jest i ma się świetnie, tp na 1.2770 ustawione, przy 500k depo kilka figur na 1 locie to pierdnięcie. Ja sie nie bawie tak jak Ty po 50 zł dziennie zarobku i nie sram po gaciach jak zarobie 200zl. Mnie interesują raczej tysiące.

Pozdrawiam cwaniactwo :P
:) Mam nadzieję a przynajmniej postawiłem sobie taki cel, że za jakiś czas (im krótszy tym lepiej) i ja będę zamieszczał takie screeny ;) Gratuluję!
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

cajto pisze: Czy tysiące, czy miliony, dla mnie burak żeś skończony :lol:

:509:

szkoda tego lota bo lecimy na 1.34 w czerwcu - tam przechodzi linia trendu z wykresu tygodniowego, a nie będę mocno zaskoczony jak nawet 1.37 zobaczymy... 1.27 to na wigilie Ci TP wejdzie może PSXOR :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
emlem
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: emlem »

atlanticos pisze:

szkoda tego lota bo lecimy na 1.34 w czerwcu - tam przechodzi linia trendu z wykresu tygodniowego, a nie będę mocno zaskoczony jak nawet 1.37 zobaczymy... 1.27 to na wigilie Ci TP wejdzie może PSXOR :)
Atlanticos, a na zakończenie tej sesji, Twoim zdaniem, jakiego poziomu możemy się spodziewać?
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:

jakos nie widze tych 134 tym bardziej jak zacznie sie zaciskanie polityki a ze gieldy wyprzedzaja niby 2014 dalej twierdze ze DOLAR KING jeszcze troche to potrwa

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

emlem pisze:
Atlanticos, a na zakończenie tej sesji, Twoim zdaniem, jakiego poziomu możemy się spodziewać?
przyznam szczerze ze nie mam pojęcia bo dziś zamykają świecę miesięczna wiec mogą pokręcić... wiem jedno - wg mnie na 99,9% nie zejdziemy poniżej dzisiejszego minimum, raczej poziomy wyższe na koniec dnia od obecnego... przetestowaliśmy wybity trójkąt i skutecznie spadki się zatrzymały... Wg mnie cofnęliśmy się tylko żeby nabrać rozpędu na ponowny atak (tym razem skuteczny) oporu w przyszłym tygodniu... ale to tylko moje subiektywne założenia...

Awatar użytkownika
crepusculare
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: crepusculare »

Widzę do zarobienia 50-60 pipsów na ujku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

moja projekcja dla edka w średnim terminie... rynek zweryfikuje

zielona TL to linia z wykresu dziennego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:moja projekcja dla edka w średnim terminie... rynek zweryfikuje

zielona TL to linia z wykresu dziennego

a bierzesz pod uwage ze falszywke ?

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

cajto pisze:
psxor pisze: Jak zamknę tą pozycje to podrzucę Ci screena, jaką stratę ? ten locik na 1.2880 dalej sobie jest i ma się świetnie, tp na 1.2770 ustawione, przy 500k depo kilka figur na 1 locie to pierdnięcie. Ja sie nie bawie tak jak Ty po 50 zł dziennie zarobku i nie sram po gaciach jak zarobie 200zl. Mnie interesują raczej tysiące.

Pozdrawiam cwaniactwo :P
Czy tysiące, czy miliony, dla mnie burak żeś skończony :lol:
dla mnie tez ale nie ma sie co ze swinia błotem rzucać bo świni po chwili się to podoba.
Swoją drogą o tych swoich 500k bredziles juz jakis czas temu wiec widac ze zarobic nic nie umiesz bo z 500k mialbym juz pare baniek :) co nie zmienia faktu , ze z debilami sie nie dyskutuje i nie bede sie znizal do twojego poziomu aby pokazac Ci moje pozycje bo bys chlopie za ten bezmózgi łeb się chwycił.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Zablokowany