DayTrading: Piątek 31.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 31.03.2017
To ten drugi wskaznik,ku..a ale się wpierdoliłem.

wiem ze drugi, ale ten czas to pokazuje chyba jak rynki sa otwarte ?dalan pisze:To ten drugi wskaznik,ku..a ale się wpierdoliłem.
-- Dodano: 01 kwie 2017, 13:11 --
[*]
bo teraz nie widze zadnego pozostalego czasu do zamkniecia swieczkid4mian7 pisze:wiem ze drugi, ale ten czas to pokazuje chyba jak rynki sa otwarte ?dalan pisze:To ten drugi wskaznik,ku..a ale się wpierdoliłem.
weekend jest,poczekaj na otwarcie

ok, dzieki dalan za pomocdalan pisze:weekend jest,poczekaj na otwarcie
 bede to ogarnial
 bede to ogarnial swiety graal to to nie jest ale widze ze moze znaczaco ulatwic trading

d4mian7 napisz nam jakie masz zasady(reguły)tradingu,oprócz czytania i pisania na tym forum,please.

Work In progress. Dopiero odkrywam forexdalan pisze:d4mian7 napisz nam jakie masz zasady(reguły)tradingu,oprócz czytania i pisania na tym forum,please.

Damian, nie licz za bardzo na wskaźniki. Ja ostatnio przetestowałem świczki Asahi+ Bollinger na DAX-ie M1 i robili ze mną co chcieli. Został mi jeszcze jeden wariant MACD do testów , jako wskaźnik trendu. Stoch wskażuje wspaniale, ale 1/4 wejść. Musisz wiedzieć sam które nie jest fejkiem. Jedno widać też na wskaźnikach. Za każdym razem zamin zrobią jakiś konkretny ruch, udają przed tym jazdę w drugą stronę, na sporą skale i praktycznie zgonie z AT. Czasem robią nawet 4 mniejsze nawrotki w obie strony, zamin zdecydują się wyjść w górę albo w dół. Na takim ruch wszystkie wskaźniki zgłupieją.  Wszystko po to , żeby nas zgubić po drodze i to się niestety udaje. Dlatego na M1-M5 tak ciężko się gra. Założę nowe konto ni będę grał na H1-H4. Zobacyzmy czy będzie jakaś różnica.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dzieki Swiezak:) tylko w Nas jest moc!:)Świeżak44 pisze:Damian, nie licz za bardzo na wskaźniki. Ja ostatnio przetestowałem świczki Asahi+ Bollinger na DAX-ie M1 i robili ze mną co chcieli. Został mi jeszcze jeden wariant MACD do testów , jako wskaźnik trendu. Stoch wskażuje wspaniale, ale 1/4 wejść. Musisz wiedzieć sam które nie jest fejkiem. Jedno widać też na wskaźnikach. Za każdym razem zamin zrobią jakiś konkretny ruch, udają przed tym jazdę w drugą stronę, na sporą skale i praktycznie zgonie z AT. Czasem robią nawet 4 mniejsze nawrotki w obie strony, zamin zdecydują się wyjść w górę albo w dół. Na takim ruch wszystkie wskaźniki zgłupieją. Wszystko po to , żeby nas zgubić po drodze i to się niestety udaje. Dlatego na M1-M5 tak ciężko się gra. Założę nowe konto ni będę grał na H1-H4. Zobacyzmy czy będzie jakaś różnica.
D1 wzwyż. Tylko ! Reszta poniżej to szum... inaczej bedziecie tylko tracic!
€/$ >1.20
GBP 50% wzrostów fali spadkowej min.
i nic interesujacego wiecej nie widze.

€/$ >1.20
Psycha rządzi !
EU 1.20 ? no chyba nie tak szybko - jesteś eurooptymistą ?cwirusa pisze:D1 wzwyż. Tylko ! Reszta poniżej to szum... inaczej bedziecie tylko tracic!
€/$ >1.20
 GU trójkąt ,obecnie przy górnej bandzie więc raczej wskazuje to na dalszą konsole
 GU trójkąt ,obecnie przy górnej bandzie więc raczej wskazuje to na dalszą konsole