Uj może "upic " nie tylko do 117.6 (75%) ale nawet 118.6 (25%)
... że tez nic % na down nie obstawiłem ...
hmmm to chyba nieprofesjonalne

( no ale ten typ tak ma).
spokojnie, po takich spadkach trwających tak długo nie łatwo pójść w górę .....d4mian7 pisze:ja pitole ale ten edek się znowu kisi
To robisz tak jak 90% graczy FXoddball85pl pisze:Świeżak44 pisze:Na DAX-ie wsparcie na 11412 działa..
Trace, zyskuje, tracę, zyskuje, tracę, zyskuje.. i całościowo więcej tracę niż zyskuję. Jak odwrócić ten trend? Zostawienie S-ki na DAX-ie, z SL okazało się błędem.. Jak grać, panie premierze, jak grać???
Mniejszym wolumenem, dzięki czemu możesz dłużej trzymać stratne pozycje licząc na odwrócenie trendu. Na przykład Ambasador (z tego co pamiętam) kisił eLkę na 10800 gdy DAX był na poziomie 10100 - dzięki stosunkowo małemu mógł czekać i ostatecznie wyszedł na tym na plus. Ja tez raczej kiszę nawet stratne pozycje ale tylko wtedy gdy gram niskim wolumenem SL stosuje do pozycji zagranych powyżej 0.5 lota.
Jest taka biologiczna prawidłowosc:wrongWay pisze:To robisz tak jak 90% graczy FXoddball85pl pisze:Świeżak44 pisze:Na DAX-ie wsparcie na 11412 działa..
Trace, zyskuje, tracę, zyskuje, tracę, zyskuje.. i całościowo więcej tracę niż zyskuję. Jak odwrócić ten trend? Zostawienie S-ki na DAX-ie, z SL okazało się błędem.. Jak grać, panie premierze, jak grać???
Mniejszym wolumenem, dzięki czemu możesz dłużej trzymać stratne pozycje licząc na odwrócenie trendu. Na przykład Ambasador (z tego co pamiętam) kisił eLkę na 10800 gdy DAX był na poziomie 10100 - dzięki stosunkowo małemu mógł czekać i ostatecznie wyszedł na tym na plus. Ja tez raczej kiszę nawet stratne pozycje ale tylko wtedy gdy gram niskim wolumenem SL stosuje do pozycji zagranych powyżej 0.5 lota.
to też prawda ;/warmia pisze: Jest taka biologiczna prawidłowosc:
- jak się kisi, to prędzej czy pózniej jest smród.
d4mian7 pisze:ja pitole ale ten edek się znowu kisi
wrongWay pisze:To robisz tak jak 90% graczy FXoddball85pl pisze:Świeżak44 pisze:Na DAX-ie wsparcie na 11412 działa..