DayTrading: Piątek 30.11.2018
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2018
Jasiu... My ( zwałszcza ja ) nie sprzeczam się z Tobą ...jasiu86 pisze:Wy tu pitu pitu a CAd i ropka pojechały, ja zapakowany po pachy, a Wy niepotrzebnie się sprzeczacie

na ogół

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
jesteście wariaty , poważnie …. po takim rajdzie na dół nagle gracie w drugą stronę ….TsunamiPL pisze:L dołożone
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
retest klina misiu kolorowyPipsKong pisze: jesteście wariaty , poważnie …. po takim rajdzie na dół nagle gracie w drugą stronę ….

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja to wiem Żabciu, ale sorry jestem pesymista tych wzrostów jednak ;/Kermit pisze:retest klina misiu kolorowyPipsKong pisze: jesteście wariaty , poważnie …. po takim rajdzie na dół nagle gracie w drugą stronę ….
-- Dodano: pt 30-11-2018, 17:26 --
mimo że faktycznie fundamentalnie obecnie moje myśli są przy wzroście , ale to jednak się nie wydarza , a poza tym nie wierze w ładną W1 więc... sam wiesz
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
Słuchaj Kermita,PipsKong pisze:ja to wiem Żabciu, ale sorry jestem pesymista tych wzrostów jednak ;/Kermit pisze:retest klina misiu kolorowyPipsKong pisze: jesteście wariaty , poważnie …. po takim rajdzie na dół nagle gracie w drugą stronę ….
-- Dodano: pt 30-11-2018, 17:26 --
mimo że faktycznie fundamentalnie obecnie moje myśli są przy wzroście , ale to jednak się nie wydarza , a poza tym nie wierze w ładną W1 więc... sam wiesz

niech najlepiej słucha tylko siebie, a co najwyżej analizuje to co pokazują inni. Każdy sam powinien wiedziec co mu sie przydaje w tradingu a co do śmieciTomasz196407 pisze: Słuchaj Kermita,

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
[quote="PipsKong"
mimo że faktycznie fundamentalnie obecnie moje myśli są przy wzroście , /quote]
przed wyprostowaniem krzywizny banana...
jest - chocby teoretycznie na to jakaś szansa ? !!!
?
mimo że faktycznie fundamentalnie obecnie moje myśli są przy wzroście , /quote]

przed wyprostowaniem krzywizny banana...
jest - chocby teoretycznie na to jakaś szansa ? !!!
?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
zgasilem juz lki na usd/pl i przekrec sie lekko
lki na edku jak pokazywalem i czekam by skrocic czesc
-- Dodano: 30 lis 2018, 17:49 --
pepsiak to naucz sie chocx jednego
piszemy zejscie 10-20 to podbicie choc na 40 - 50 i tam sie okazuje czego rynek chce
czy w gore czy w dol
nie ma grania bez waznego i zlego info na 100 pip od razu
-- Dodano: 30 lis 2018, 17:58 --
pepsiak i analizuj co ja pisze choc troche
nie ma grania bez zlego info na 100 pip
zeszli do 10-20 to do 40-50 i tam albo gora albo dol
to proste jak pogiety drut
pomieszaja najwyzej dzis na tych dolnych poziomiach w co watpie
lki na edku jak pokazywalem i czekam by skrocic czesc
-- Dodano: 30 lis 2018, 17:49 --
ja pstrykam i za kazdym razem obraz mam hmmm cos u ciebie nie takTsunamiPL pisze:nie wyświetlają mi się te rysunki
pepsiak to naucz sie chocx jednego
piszemy zejscie 10-20 to podbicie choc na 40 - 50 i tam sie okazuje czego rynek chce
czy w gore czy w dol
nie ma grania bez waznego i zlego info na 100 pip od razu
-- Dodano: 30 lis 2018, 17:58 --
pepsiak i analizuj co ja pisze choc troche
nie ma grania bez zlego info na 100 pip
zeszli do 10-20 to do 40-50 i tam albo gora albo dol
to proste jak pogiety drut
pomieszaja najwyzej dzis na tych dolnych poziomiach w co watpie
Kermit, masz rację z tym retestem, tylko, że taki trochę mocno naruszony. Zeszli bardzo głęboko i świecowo na D1 i W1 to wygląda to średnio a na MN to ok pod scenariusz wzrostowy.Kermit pisze:retest klina misiu kolorowyPipsKong pisze: jesteście wariaty , poważnie …. po takim rajdzie na dół nagle gracie w drugą stronę ….
Ten oRGR to trochę ratuje bo on jest prawidłowy.
No trochę się dzisiaj pobawili- na kablu podobnie