Kurcze, na platformie tradingview dywergencja jest zarówno na H4 jak i na D z RSI

z Twojego wykresu wynika (jak dla mnie), że teraz ED zrobi jakąś mini korektę w dół, a potem pompa na 1.20 - 1.23MERLIN pisze: Nie ,wszystko w przedziale
Nie ,wszystko w przedziale[/quote]d4mian7 pisze:Fala BC za krótka i punkt D, który powinien wypaść w 0.886 fali XA, nie zawiera się w przedziale fibo fali BC pomiędzy 1.618-2.618MERLIN pisze:Jest ale wbrew moim zasadom ,i zależy jaki interwał
Dlaczego wbrew zasadom?:)
Merli dobrze kminie?
dobryfxplayer pisze:eur/nok poleci na nowy szczyt. ciekawe czy dzisiaj...?
Rafał ale poleci na ...Rafal154 pisze:dobryfxplayer pisze:eur/nok poleci na nowy szczyt. ciekawe czy dzisiaj...?
Także optuję za korektą na edku. Teraz celowo oandian trzymają w niepewności na edku, ale po weekendzie prawdopodobnie wyliżą bycze obrażeniaMERLIN pisze: Nie ,wszystko w przedziale
Dywergencja na potrójnym szczycie w D1 daje mocny sygnał do spadków .Rozmawialiśmy o tym na Skype więc wiesz o co chodzi . Ja mam tam sell już zabezpieczony i czekam co dalej . Ja pokazuje dlaczego mówiłem żeby sprzedawać teraz czekam na ruch ze strony RekinaTomasz196407 pisze:Rafał ale poleci na ...Rafal154 pisze:dobryfxplayer pisze:eur/nok poleci na nowy szczyt. ciekawe czy dzisiaj...?
szczyt czy dołek