harymilloki pisze: Niech każdy zamieszcza to co chce, od tego jest forum ale nie jest od tego żeby krytykować kogoś za to co on widzi na wykresie.
Nie zgadzam się z Tobą Hary. To nie jest forum religijno - mistyczne, gdzie każdy może wrzucać swoje wizje mówiąc że one są najlepsze i jedynie słuszne, bo jak on widzi , to tak będzie.
Sprawa tyczy się wykresów, wykresy to AT, a AT to nie freestyle. Niestety, większość tak to właśnie taktuje - jest jakaś korekta, wrzucę że to jakaś harmoniczną i git, korekta głęboka + PB, dam RGR, korekta płaska + konsola, niech to będzie flaga. Najlepsze są jednak TL, tu po cieniach, tam po korpusach, tu punkt styczny w powietrzu, tam z d..py wzięty, wszystko po to, żeby pasowało do NASZEGO scenariusza - chcemy odbicia i hop, juz jesteśmy na TL, chcemy wyjścia z formacji - przesuniemy ją z tego szczytu na tamten i już jesteśmy poza. Magia
Dla mnie pal to licho, najwyżej się uśmiechnę, ale wątek DT czytają tez ludzie zaczynający swoją przygodę z FX, czego oni się nauczą patrząc na takie analizy?
1) Gra na FX to czysty przypadek
2) DT to smietnik
3) Skoro DT to śmietnik, wrzucam wszystkie swoje "wizje", któraś w końcu wejdzie, nic się nie boję, całe depo w ...
Forum , w moim odczuciu, powinno służyć konstruktywnej dyskusji o naszym postrzeganiu zachowania ceny, a krytyka (jeśli poparta dobrą argumentacją) jest jak najbardziej na miejscu.
Sam świety nie jestem, czasem mnie poniesie, ale że komuś pojadę - frajdy żadnej z tego nie mam.