Bol?karnak pisze:U mnie EURUSD S po 1.1996.jkar pisze:Nóż chwycony, ale lepiej kangura chyba, jakos z par dolarowych ostatnio najbardziej płochliwykarnak pisze:Dzienne zasieki EURUSD:
DayTrading: Piątek 29.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 29.12.2017
1.23 raczej nie w tym roku? Opór na ~1.20 chyba trochę potestuje.highend pisze:Opór na złocie?
Spadki na edku?
Ed na 1.23 lub 1.26 nawet
Złoto już pisałem 1400 lekko....
eue/dol podobnie i zarabiamy z tym ze to chyba krotka pilka ale jest 88 wiec ok przes sl na zero i niech inni glowkuja
na dziennym daxie niemcy skonczyli
na dziennym daxie niemcy skonczyli
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
A to nie ode mnie zależy.FatCows pisze:A jak GBPUSD pociagnie GBPJPY?fx-technik pisze:GJ - nie ma co liczyć na wzrosty dopóki MN1 nie zostanie pokonana.
A, dziś ostatni dzień miesiąca, to resztę myślący ludzie sobie dopowiedzą.
Jest ciasno na dziś.Moim zdaniem dzisiaj dzien koszenia za caly miesiac. A odnosnie sygnalow ...
GBPUSD L 1.3520 z TP 1.3850
Ja mam ten opór MN1 Close[1] i dopóki go nie przejadą, to nie widzę szansy na większe wzrosty, a
raczej czekam na coś w rodzaju RGR i w dół.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Bo : np. Zasieki na edku a kangur jest słabszy, bo zrealizowany ruch mierzony ( widac chyba na obrazku) bo jak bys napisał :" proszę , bo" to bym jeszcze co nieco dopisałFatCows pisze: Bol?

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Ed 1h:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Grunt to nie widziec , czego nie widac albo to nie ma wiekszego ( zeby nie powiedziec żadnego )znaczenia.fx-technik pisze: A to nie ode mnie zależy.
Ja mam ten opór MN1 Close[1] i dopóki go nie przejadą, to nie widzę szansy na większe wzrosty, a
- fx-technik
- Fanatyk
Nie wiem do czego pijesz, ale long też zamknąłem gdzie moje poziomy mi mówiły.jkar pisze:Grunt to nie widziec , czego nie widac albo to nie ma wiekszego ( zeby nie powiedziec żadnego )znaczenia.fx-technik pisze: A to nie ode mnie zależy.
Long był tam: -- Dodano: 29 gru 2017, 15:30 --
A Short może być tu:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Tu to moż być longfx-technik pisze:Nie wiem do czego pijesz, ale long też zamknąłem gdzie moje poziomy mi mówiły.jkar pisze:Grunt to nie widziec , czego nie widac albo to nie ma wiekszego ( zeby nie powiedziec żadnego )znaczenia.fx-technik pisze: A to nie ode mnie zależy.
Long był tam: -- Dodano: 29 gru 2017, 15:30 --
A Short może być tu:

A jesli już mam pić

daytrading-piatek-29-12-2017-t29686-40.html#p896784
na prawej stronie było ciasno, - ale na lewej już się żmiesciło.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 15:39 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
zostawcie te kłótnie o rzezniku. Powinien dolecieć do 155 i tyle. nie zakończył fali wzrostowej od dołka swojego na miesięcznym.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami