póki co retest wybitego proporca....Nowy123 pisze:jeszcze cuda moga sie dziac na kablu ostania godzina cudow
-- Dodano: pt 29-11-2013, 16:34 --
ciekawostka
http://xpuls.pl/sp500-coraz-wyzej/
póki co retest wybitego proporca....Nowy123 pisze:jeszcze cuda moga sie dziac na kablu ostania godzina cudow
A jaki to pociąg i dokad??? Bo ja na goldzie walcze i znowu zaparl się choć tak ladnie mu szlo. Czuje ze przebije 1255 i podleci pod 1260 tam mam TPBemowo1 pisze:piątek,
pytania są tendencyjne, mam nadzieję, że jedzie ktoś ze mną pociągiem
to oandiankablopociąg, mam do niego pociągKRobert pisze:A jaki to pociąg i dokad??? Bo ja na goldzie walcze i znowu zaparl się choć tak ladnie mu szlo. Czuje ze przebije 1255 i podleci pod 1260 tam mam TPBemowo1 pisze:piątek,
Przepraszam nie jestem tu tak długo i oandiankabl to jaka para?Bemowo1 pisze:to oandiankablopociąg, mam do niego pociągKRobert pisze:A jaki to pociąg i dokad??? Bo ja na goldzie walcze i znowu zaparl się choć tak ladnie mu szlo. Czuje ze przebije 1255 i podleci pod 1260 tam mam TPBemowo1 pisze:piątek,
Przepraszam nie jestem tu tak długo i oandiankabl to jaka para?[/quote]kk.dreamer pisze:to oandiankablopociąg, mam do niego pociąg
Przepraszam nie jestem tu tak długo i oandiankabl to jaka para?[/quote]kk.dreamer pisze:to oandiankablopociąg, mam do niego pociąg