. Witaj, A może zaczniesz Dziennik pisać? W każdym razie dax się ciebie słucha póki co i kasa leciXAB pisze:jak tam technik rabiesz leszcza bo ja pukam gora dol weekendowo
https://iv.pl/images/45092623838708346534.png
DayTrading: Piątek 29.06.2018
Re: DayTrading: Piątek 29.06.2018
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Możesz zdradzić jaka to para ? Skrzyknie się paru chłopaków z nawigatora z wiekszym depo , i rozkręcą impreze -już nie bedzie nudnoTsunamiPL pisze:Otworzyłem dzisiaj jedną z najnudniejszych par walutowychi sobie potrzymam widzę przez weekendzik, a może i dłużej
![]()
Technik , jakie słoneczko ? U mnie pada deszcz , że Świata nie widać
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
S eur/plnnavik pisze:Możesz zdradzić jaka to para ? Skrzyknie się paru chłopaków z nawigatora z wiekszym depo , i rozkręcą impreze -już nie bedzie nudnoTsunamiPL pisze:Otworzyłem dzisiaj jedną z najnudniejszych par walutowychi sobie potrzymam widzę przez weekendzik, a może i dłużej
![]()
![]()
Technik , jakie słoneczko ? U mnie pada deszcz , że Świata nie widać... i jeszcze grzmi
, zaraz pewnie internetu mi braknie ... jak nie urok to ...
Nie polecam
The only way is up
Tsunami, a eur/pln dokąd leci twoim zdaniem? Bo mam euro na wymiane i nie wiem ile czekać.

- fx-technik
 - Fanatyk

A u mnie dzisiaj tylko lekkie obłoczki i słoneczko full grzeje.navik pisze:Możesz zdradzić jaka to para ? Skrzyknie się paru chłopaków z nawigatora z wiekszym depo , i rozkręcą impreze -już nie bedzie nudnoTsunamiPL pisze:Otworzyłem dzisiaj jedną z najnudniejszych par walutowychi sobie potrzymam widzę przez weekendzik, a może i dłużej
![]()
![]()
Technik , jakie słoneczko ? U mnie pada deszcz , że Świata nie widać... i jeszcze grzmi
Właśnie wszedłem się ochłodzić.
Ale, wczoraj jeszcze było chłodno i padało.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Eee.. nie skorzystam , euro/pl  to nie moja bajka.  Ale  
 się należy za "poufne informacje " 

g/j właśnie przeleciał przez " moje " 146,10 jak "dzik przez sosnowy las"
  - potrzymam jeszcze , jak przypieprzy w którąś sosne to szyszki wszystkie spadną  

sapina też na 2747 dumnie kroczy

ps. wyszło słońce i nie wywaliło internetu .... Alleluja... aż chce sie żyć

g/j właśnie przeleciał przez " moje " 146,10 jak "dzik przez sosnowy las"
sapina też na 2747 dumnie kroczy
ps. wyszło słońce i nie wywaliło internetu .... Alleluja... aż chce sie żyć
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Gdzie to tak ? podeślij do mnie...navik pisze:U mnie pada deszcz , że Świata nie widaćTsunamiPL pisze:Otworzyłem dzisiaj jedną z najnudniejszych par walutowychi sobie potrzymam widzę przez weekendzik, a może i dłużej
![]()
... i jeszcze grzmi
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
dobra ... trzeba zaktualizować G/J  146,50 to już raczej max na dziś, ale tp ustawiłem  na 147 
  - tak na wszelki wypadek  
jkar dojdzie i do Ciebie narazie jest na podkarpaciu

jkar dojdzie i do Ciebie narazie jest na podkarpaciu
technik no dobra dawaj te wzrosty na daxie bo inaczej bomba w dol ha ha haaaaaaaaaaaaaa
https://iv.pl/images/02410972173870497217.png
dwoe ski juz tylko pracuja
arhog
to nie dax sie mnie slucha tylko on slucha sie tych kresek ktore w ciagu dnia trzeba kreslic z 10 razy na wykresie
wtedy widac wsio co byc moze lub bedzie

https://iv.pl/images/02410972173870497217.png
dwoe ski juz tylko pracuja
arhog
to nie dax sie mnie slucha tylko on slucha sie tych kresek ktore w ciagu dnia trzeba kreslic z 10 razy na wykresie
wtedy widac wsio co byc moze lub bedzie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pozamykane wszystko trzeba sie przewietrzyć , dzień  nawet ok