Dzis doszedl do zielonej strefy ktora pokazywales ostatnio

cyt.atIanticos pisze: ↑27 gru 2019, 11:22Lepiej sobie zobacz 3 stycznia 2019 r. na USDJPY bedziesz wiedzial jak wyglada wybijanie umoczonych. Bez obrazy...Tomasz196407 pisze:
Odbiegając od osób tu na forum![]()
bo to co sie dzieje tu to slepy widzi - żaden prognostyk
wiem jedno spekulacja tych najwiekszych opiera sie na wybijaniu i przejmowaniu zleceń od tzw ulicy
im wiecej "umoczonych" w złe transakcje tym wiekszy ruch dla globalnego rynku
oczywiście w tych przejmowanych transakcjach uczestniczy nie tylko ulica ale także inwestorzy bardziej sie liczący
Wiem wiem. Widzialem w telefonie. Za wczesnie go zamknalem i spokojnie drugie tyle moglem wyjac, ale nie ma co rozpaczac. Zysk to zysk a i tak na koniec roku nie ma co narzekac na skuteczność. Obecnie tylko kangur wczorajszy i gold u mnie jeszcze zostały na tapecie. Do tego 3 pary, ktore mam pod obserwacja do wejscia dzis lub w przyszlym tygodniuJohnyEnglisz pisze: ↑27 gru 2019, 12:16
Dzis doszedl do zielonej strefy ktora pokazywales ostatnioszaczun
![]()
Ciekawy wątek poruszyłeśszuler pisze: ↑27 gru 2019, 12:21cyt.atIanticos pisze: ↑27 gru 2019, 11:22Lepiej sobie zobacz 3 stycznia 2019 r. na USDJPY bedziesz wiedzial jak wyglada wybijanie umoczonych. Bez obrazy...Tomasz196407 pisze:
Odbiegając od osób tu na forum![]()
bo to co sie dzieje tu to slepy widzi - żaden prognostyk
wiem jedno spekulacja tych najwiekszych opiera sie na wybijaniu i przejmowaniu zleceń od tzw ulicy
im wiecej "umoczonych" w złe transakcje tym wiekszy ruch dla globalnego rynku
oczywiście w tych przejmowanych transakcjach uczestniczy nie tylko ulica ale także inwestorzy bardziej sie liczący
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zadam pytanie za naiwnych JELENI
jak rozliczasz się z ewentualnych WTOP?
czy oddajesz KASĘ?
mnie to wku...wia na maxa, takie pierd...lone cwaniaczkiCblondyn pisze: ↑27 gru 2019, 12:25Ciekawy wątek poruszyłeśszuler pisze: ↑27 gru 2019, 12:21cyt.atIanticos pisze: ↑27 gru 2019, 11:22
Lepiej sobie zobacz 3 stycznia 2019 r. na USDJPY bedziesz wiedzial jak wyglada wybijanie umoczonych. Bez obrazy...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
zadam pytanie za naiwnych JELENI
jak rozliczasz się z ewentualnych WTOP?
czy oddajesz KASĘ?
Są tacy co na JELENIACH żerują. Na forum ich nie brakuje![]()