DayTrading: Piątek 27.11.2020
Re: DayTrading: Piątek 27.11.2020
edek m30, h1 potencjalny rgr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
małpuje za stoooq to inaczej tylko nazwa
protokoł

https://stooq.pl/mol/?id=16380
a tak o rynku
okazji nie widac choc to piatek zadnych konkretnych ruchow dziwne troche

koniec mca przeciez

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
mysle ze spokojnie uda Ci sie jais szczyt złapac

- graczpospolity
- Gaduła
Panowie, hamburgery dzisiaj grają czy przedłużają świętowanie?
tak, ten RGR jest widoczny jak cholera ale wydaję mi się, że wydymają najpierw trochę skowiczów, zanim to się zrzuci naprawdę w dół. IMO wydaje mi się, że do końca miesiąca nie ma na co liczyć na trwały spadek poniżej 1.1900. Jak minutki nie spowodowały dzisiaj spadku na edku to raczej przy ameryce będzie delikatnie w górę
Listopadową świecę na edku będą ciągnęli jak najwyżej się da, z odpowiednią dystrybucją, zaś w grudniu pewnie wybiją nowe szczyty na 1.200 i zjazd wraz z indeksami. W grudniu na indeksach nie spodziewałbym się rajdu mikołaja, gdyż taki mieliśmy już w listopadzie.
ale jak widzę już takie opinie na stooqu to już boję się nawet delikatną spekulacyją eLkę otworzyć

https://stooq.pl/mol/?id=16378
-
- Fanatyk
EURUSD
FE
H1
oczywiście byc nie musi i moim zdaniem
ważne upln 3,60 w grudniu
FE
H1
oczywiście byc nie musi i moim zdaniem
ważne upln 3,60 w grudniu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2020, 14:06 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
kermit a co do szczytu to akurat na dzis szczytami i lapaniem gorki zainteresowany nie jestem juz
raczej liczylem ze dax np spadnie i moze polapiemy dołki
zas szczyt na edku to spoko oczekujace do 1,2 sa i jesli cos drgna wyzej 1,195 to wylapie dziada lub oczekujace go złapią ha ha haaaaaa
nizej sie nie bawie w polowania bo piatek
takze kreski tomaszka mam obcykane skami
raczej liczylem ze dax np spadnie i moze polapiemy dołki
zas szczyt na edku to spoko oczekujace do 1,2 sa i jesli cos drgna wyzej 1,195 to wylapie dziada lub oczekujace go złapią ha ha haaaaaa
nizej sie nie bawie w polowania bo piatek
takze kreski tomaszka mam obcykane skami

Ostatnio zmieniony 27 lis 2020, 14:06 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
widzę to podobnie
-
- Fanatyk
Nie chce mi sie 1minutówki wstawiaćXAB pisze: ↑27 lis 2020, 14:15tzn za godz czy za trzy ok 1,190x ha hwa
m3
https://iv.pl/image/canvas.Gtcyl81
nigdy zbyt prosto![]()