no tracę wiarę przyjacielu bo mi się panel czerwieni ;/
ja na czerwonym panelu nie grywam. Za nerwowy bym sie zrobił
to tak z ciekawosci
czy juz wczoraj byla na edku lka czy dopiero zaczales dzis
bo jakis wstepniak chyba tam wskoczył
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
spokojnie jeszcze dzisiaj IMO wrócą na dno …. na edku oczywiście
a ja uważam, że dzis mozliwe zamkniecie powyzej 1.0960
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
spokojnie jeszcze dzisiaj IMO wrócą na dno …. na edku oczywiście
a ja uważam, że dzis mozliwe zamkniecie powyzej 1.0960
No i jak Ciebie nie mozna lubiec
20 pipek. Przy takich zasięgach to jednak kosmos dzienny.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
udało mi się z tym spadkiem eurpln, chociaż widzę rynkową niespójność skoro ruch rozpoczął się dopiero później zamiast całodniowego określonego sentymentu
ale jeszcze jak widać muszę lepiej poznać tą parę, może uda się doczekać na powrót w okolice 4,3900