ok to zdejmuję kapcie bo mi pospadają i zakładam gumofilce !!!TsunamiPL pisze: Będzie ostra jazda. Wszyscy zarobią.
DayTrading: Piątek 27.07.2018
Re: DayTrading: Piątek 27.07.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
						..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
A może ktoś szkolony w mowie i piśmie podejmie sie uzasadnic co będzie najpierw na kangurze:0.737 czy 0.7393?
( Nie mylic z tym gdzie jest bliżej ... to nawet niektórzy szkolący wiedzą
 )
Odpowiedzi nie było na tyle długo ( ponad 15 min) ze zamieszczam podpowiedz: P.S.
No to jeszcze wyjątkowo dzisiaj rabat dla szkolących na lewej stronie - o tym: " jak grac na prawej"

( Nie mylic z tym gdzie jest bliżej ... to nawet niektórzy szkolący wiedzą
Odpowiedzi nie było na tyle długo ( ponad 15 min) ze zamieszczam podpowiedz: P.S.
No to jeszcze wyjątkowo dzisiaj rabat dla szkolących na lewej stronie - o tym: " jak grac na prawej"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 27 lip 2018, 14:41 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
No, standardowo. Obie strony wyciete i mozna powoli sie na edku toczyć z range 10 pips / godzina. Aby do wrzesnia 

coś nie chcą spadać na tym edku, czekam już 4h, pewnie jak wyjdę to spadną 

PiS forever
wyjdzSinus pisze:coś nie chcą spadać na tym edku, czekam już 4h, pewnie jak wyjdę to spadną
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
jkar pisze:wyjdzSinus pisze:coś nie chcą spadać na tym edku, czekam już 4h, pewnie jak wyjdę to spadną
PiS forever
						- kk.dreamer
 - Pasjonat

ja nie zmieniam zdania wystarczy mi jak dzisiaj będzie na edku 1.178

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:ja nie zmieniam zdania wystarczy mi jak dzisiaj będzie na edku 1.178
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
						- kk.dreamer
 - Pasjonat

Jak to mówia, jak kochac to księcia, jak kraść to milionyKermit pisze:kk.dreamer pisze:ja nie zmieniam zdania wystarczy mi jak dzisiaj będzie na edku 1.178![]()
![]()
grubo lecisz
Drodzy Panowie Panie również trejdują...