DayTrading: Piątek 27.05.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 27.05.2016
Nawet, jeżeli pójdzie do góry, to prawie pewne, ze retestuje żółty poziom:
A co potem, to zobaczymy, gdy coś będzie na wykresie.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Całkowicie się z kolegą zgadzam. Zagrywanie pośrodku pomiędzy wsparciem a oporem nie jest najlepszym rozwiązaniem. SR rulez !!!. Dodam, że na DAX nie został zanegowany oRGR z D1Rafal152 pisze:Kanecione pisze:teraz daxa na S wziałem...tp 10250
Wszystko możliwe ale ja bym to raczej widział tak
https://www.mql5.com/en/charts/5213311/ ... rokers-dom
Podobają mi się kolegi analizy bo są podobne do moich

Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, 15:21 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Edek: Low 1.11481
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
wczorajsze open na edu D1 puszcza,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Na 1.1138 jest koniec chmury Ichimoku na D1. Mocny opór ale jak puści to polecimy na edwardzie.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
kiedyś ćwiczyłem te ichimoku, ale te ksi głan szi, albo jak one się nazywały? kju sen?... nie pamiętam teraz, ale totalnie do mnie nie docierały... a granie pod te chmury .... hmm, wole inne chmury, if u know what I meanWTF? pisze:Na 1.1138 jest koniec chmury Ichimoku na D1. Mocny opór ale jak puści to polecimy na edwardzie.

Jutro też jest dzień.
Z tego co piszesz to wychodzi, ze jestem jakims super duper idiota do kwadratu.shogomad pisze:Jedyna sytuacja w której wyobrażam sobie trzymanie 100 000 zł na rachunku u brokera to gdy ktoś regularnie gra np na dax 200 lotami a te 100 000 to 1% z jego kapitału na gre na FX w wysokości 10 000 000 zł . Całkowity majątek takiego pacjenta to zapewne 30 000 000 do 50 000 000 z czego ponad połowa w ciężko zbywalnych aktywach ( fail -safe, przy pełnym zawodostwie, wiecej przy grze amatorskiej i dyweryfikacji ).
Jeżeli ktoś ma tylko 100 000 zł na inwestycje i trzyma je u broka to jest dla mnie ignorantem a być może nawet idiotą, do tego bez instynktu samozachowawczego.
No toCblondyn pisze:Całkowicie się z kolegą zgadzam. Zagrywanie pośrodku pomiędzy wsparciem a oporem nie jest najlepszym rozwiązaniem. SR rulez !!!. Dodam, że na DAX nie został zanegowany oRGR z D1Rafal152 pisze:Kanecione pisze:teraz daxa na S wziałem...tp 10250
https://www.mql5.com/en/charts/5213311/ ... rokers-dom
Podobają mi się kolegi analizy bo są podobne do moich

Ja gram długoterminowo dlatego je lubię . Już zamknąłem krótkie czekam na objawy zmiany nastawieniapedro pisze:kiedyś ćwiczyłem te ichimoku, ale te ksi głan szi, albo jak one się nazywały? kju sen?... nie pamiętam teraz, ale totalnie do mnie nie docierały... a granie pod te chmury .... hmm, wole inne chmury, if u know what I meanWTF? pisze:Na 1.1138 jest koniec chmury Ichimoku na D1. Mocny opór ale jak puści to polecimy na edwardzie.

"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
Rafal152 pisze:Kanecione pisze:teraz daxa na S wziałem...tp 10250
Pare pipsów zgarnąłem i młotek się zrobił uciekłem:))