sam nie wiem na obecna chwile... S dzis zamknalem i obecnie bez pozycji jestem na edku i tylko WTI trzymam
DayTrading: Piątek 27.03.2020
Re: DayTrading: Piątek 27.03.2020
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Właśnie Msm tak samo. S zamknięte ale co dalej ...
Dzięki

Dzięki
Edek, kabel sufit
To, co banksterka robi na sp 500 to szczyt kretyństwa. Pisałem już wczoraj, ale nie mogę się powstrzymać. Za chwilę państwo o nazwie USA zostanie sparaliżowane, a tu Index na takich poziomach. Kilkaset trupów po weekendzie chyba otworzy im oczy na sytuację. Szkoda tylko ludzi. W mojej ocenie reelekcja Trumpa stoi pod dużym znakiem zapytania.
Patrzyłem na dane z USA i oni juz popłynęli ostro. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ Potężne przyrosty, pozarażane główne stany.. armagedon. Zginie dużo ludzi i giełda musi też to przetrawić. Nie wiem czy tak będa wyrywać do przodu, jak bedzie scenariusz włoskim, ale uważam że dołek już był.Bemowo1 pisze: ↑27 mar 2020, 18:24To, co banksterka robi na sp 500 to szczyt kretyństwa. Pisałem już wczoraj, ale nie mogę się powstrzymać. Za chwilę państwo o nazwie USA zostanie sparaliżowane, a tu Index na takich poziomach. Kilkaset trupów po weekendzie chyba otworzy im oczy na sytuację. Szkoda tylko ludzi. W mojej ocenie reelekcja Trumpa stoi pod dużym znakiem zapytania.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
myślisz, że w wielkim mieście umierający sąsiad robi na kimś wrażenie?
liczy się praca i kasa za nią w końcu trzeba za coś żyć i raty spłacać bo bangsterka dom zabierze
i za to, że Trump da im pracę i kasę to go wybiorą! Zbawcę narodu!
liczy się praca i kasa za nią w końcu trzeba za coś żyć i raty spłacać bo bangsterka dom zabierze
i za to, że Trump da im pracę i kasę to go wybiorą! Zbawcę narodu!
dołek, przecież jeszcze panika nie rozpoczęła się?Świeżak44 pisze: ↑27 mar 2020, 18:30Patrzyłem na dane z USA i oni juz popłynęli ostro. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ Potężne przyrosty, pozarażane główne stany.. armagedon. Zginie dużo ludzi i giełda musi też to przetrawić. Nie wiem czy tak będa wyrywać do przodu, jak bedzie scenariusz włoskim, ale uważam że dołek już był.Bemowo1 pisze: ↑27 mar 2020, 18:24To, co banksterka robi na sp 500 to szczyt kretyństwa. Pisałem już wczoraj, ale nie mogę się powstrzymać. Za chwilę państwo o nazwie USA zostanie sparaliżowane, a tu Index na takich poziomach. Kilkaset trupów po weekendzie chyba otworzy im oczy na sytuację. Szkoda tylko ludzi. W mojej ocenie reelekcja Trumpa stoi pod dużym znakiem zapytania.
Teraz L na indeksy. Piątkowe wyciąganie..
BEMOWO, wydrukuj sobie i powtarzaj codziennie ten tekst: DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ,
BEMOWO, wydrukuj sobie i powtarzaj codziennie ten tekst: DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ, DOŁEK JUŻ BYŁ,

Ostatnio zmieniony 27 mar 2020, 18:42 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
bemowoBemowo1 pisze: ↑27 mar 2020, 18:24To, co banksterka robi na sp 500 to szczyt kretyństwa. Pisałem już wczoraj, ale nie mogę się powstrzymać. Za chwilę państwo o nazwie USA zostanie sparaliżowane, a tu Index na takich poziomach. Kilkaset trupów po weekendzie chyba otworzy im oczy na sytuację. Szkoda tylko ludzi. W mojej ocenie reelekcja Trumpa stoi pod dużym znakiem zapytania.
kazdy gra to co uwaza za stosowne
ale przy takim rynku 10 razy bezpieczniejsze jest czekanie na pozycje L
zwłaszcza gdy chodzi o ind usaaaaaaaaaaa czyli hameryka
maja za duzo kasy by pozwolic na wielka zwale dlatego beda sie bronic rekami iiii jajami
JAK KTOS NIE WIE TO WEEKEND PRZECHODZIMY NA SEZON LETNI
czyli gieldy usa normalnie sie beda otwierac

zas co do wyborow to co wybiora ktoregos z tych starych dziadkow Bernie Sanders · Joe Biden PRZECIEZ TO MASAKRA
przecie patrzec na nich juz sie nie daje RUDY TO JAK LEW HA HA HA
nie w tej kadencji niestety
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora