DayTrading: Piątek 27.02.2026
DayTrading: Piątek 27.02.2026
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 27.02.2026
Coś wisi w powietrzu… Piękny dzionek (kolejny piątek) się zapowiada. Akumulacja na gazie była; czas na realizację. Osobiście liczyłem na 2.6, ale teraz zastanawiam się, skoro jeszcze nie zeszli, to czy coś w międzyczasie nie wyskoczy i zrobią ekspresowo 3.2-3.4…a w poniedziałek kolejna dziura 
Robię s na platynie z małym SL, wczoraj 6% urosło liczę na 2300.
- MetaPoznanie
- Gaduła

Puki u wybrzeży Iranu stoją lotniskowce USA metale szlachetne mogą nie chcieć spadać
Kontekst jest królem, wskaźnik tylko doradcą.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.
Cena może zawrócić na zupełnie różne sposoby.
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

gaz 2.95 esy oczekujace na DT i TP okolice 2.86 sprawdźmy na początek
jak to wejdzie ok, to siedzę w LL w gazie j.w.
W ten weekend raczej nici z zadymy w zatoce. Podobno jeden z lotniskowców ma niemały problem...zatkały się klozety i na Krecie(?) coś tam w nim dłubią
to nie żart 

Według mnie obierasz zły kierunek z gazem, przynajmniej miesiąc będą jechać w dół, a może nawet i do sierpniaTyleNaTyle pisze: 27 lut 2026, 11:32 gaz 2.95 esy oczekujace na DT i TP okolice 2.86 sprawdźmy na początek
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

z tyyym sierpniem to chyba przesadziłeś
w marcu podwójne dno niech zrobi gazik na 2.5-2.6 i bedzie wszystko jasne
w marcu podwójne dno niech zrobi gazik na 2.5-2.6 i bedzie wszystko jasne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wódz naczelny przycichł/
Liczy zapewne straty na swoich dularach i rwie z głowy resztki siwych włosów że nie kupił złota tylko wisi z szortem.
Tak to juz jest jak się jest idiotą z telewiorem zamiast głowy...
to było słowo na niedzielę, w piatek bo jade na wycieczke zagraniczna i nie wiem czy bede miał tam net na malediwach.
baj baj.
Liczy zapewne straty na swoich dularach i rwie z głowy resztki siwych włosów że nie kupił złota tylko wisi z szortem.
Tak to juz jest jak się jest idiotą z telewiorem zamiast głowy...
to było słowo na niedzielę, w piatek bo jade na wycieczke zagraniczna i nie wiem czy bede miał tam net na malediwach.
baj baj.
Kakao
Już blisko do poziomu 2840, czyli do poziomu gdzie może być dołek. Choć ja zakładam że dołek będzie na 2616 - tam mam oczekujące L. .... ale nie wiem czy to dobry pomysł bo ...
Kilka dni temu wpadły mi artykuły w oko że magazyny z kakao pelne i nie ma co z nim robić- "klęska urodzaju". Czyli możliwe że będzie marazm i konsola dłuższy czas. Np do kolejnych zbiorów na jesieni .
No ale małe L oczekuje na poziomie 2616 . Zobaczymy czy wejdzie i czy będzie coś sensownego z tego.
Już blisko do poziomu 2840, czyli do poziomu gdzie może być dołek. Choć ja zakładam że dołek będzie na 2616 - tam mam oczekujące L. .... ale nie wiem czy to dobry pomysł bo ...
Kilka dni temu wpadły mi artykuły w oko że magazyny z kakao pelne i nie ma co z nim robić- "klęska urodzaju". Czyli możliwe że będzie marazm i konsola dłuższy czas. Np do kolejnych zbiorów na jesieni .
No ale małe L oczekuje na poziomie 2616 . Zobaczymy czy wejdzie i czy będzie coś sensownego z tego.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Świat płonie a nikt nie chce dularów ??? niebywałe !
Buchahahahahahaaaaa !!!

to się dopiero rozkręca.
Buchahahahahahaaaaa !!!
to się dopiero rozkręca.