o i na to czekam... jeśli większość zacznie pisać w ten sposób to wtedy można w ciemno s otwieraćBudyn pisze:od tygodni jest ten sam schematpowtarzalność mega
Teraz już chyba nikt nie wejdzie w S
DAX oczywiście

o i na to czekam... jeśli większość zacznie pisać w ten sposób to wtedy można w ciemno s otwieraćBudyn pisze:od tygodni jest ten sam schematpowtarzalność mega
DAX oczywiście
atlanticos pisze:nazywasz mnie masochista?Venomouss pisze:a edek co? oszukuje? para dla masochistow normalnie , miesiac konsoli 4 świeczki w dol i klepie denko znowu...![]()
![]()
edka trzeba sie naumiec i tyle... pisalem ze dzis skonczymy w okolicach 1260-1300 bez dozynek... poszlo podwojne denko i leca na cel... i tam pewnie skoncza dzien, tydzien i miesiac
![]()
dokładnie,dax chyba wielu zaskoczyl.jak jeszcze jeden napisze o daxie to daje SMR. D pisze:o i na to czekam... jeśli większość zacznie pisać w ten sposób to wtedy można w ciemno s otwieraćBudyn pisze:od tygodni jest ten sam schematpowtarzalność mega
DAX oczywiście![]()
dax w przedziale 11400 11500 w nastepnym tygodniu POnedzialek wtorek korekcina powinna sie zaczac a moze juz dzis koncowka zamknecie miesaca ja knaywzej i od nastepneg o tygodnia schlodzenie sie zacznieMIMI pisze:S w DAX teraz chyba nie wytrzymuje, po prostu nikt nie chce sprzedaż, więc stoi albo w górę.
myślę, że jeśli chce gra S na indeksy, chyba lepiej wybrać DJ, czy SP
To ciekawe, chyba wszyscy w tym forum taki moment czekają. stawiłem S limit 11398, na razie zabrakło, mała 0.1lotAfiliat pisze:dokładnie,dax chyba wielu zaskoczyl.jak jeszcze jeden napisze o daxie to daje SMR. D pisze:o i na to czekam... jeśli większość zacznie pisać w ten sposób to wtedy można w ciemno s otwieraćBudyn pisze:od tygodni jest ten sam schematpowtarzalność mega
DAX oczywiście![]()
trzeba było hedżować jeśli kisisz eSkę.Budyn pisze:mała podpucha na dax i jazda w górę?