DayTrading: Piątek 26.10.2012
Re: DayTrading: Piątek 26.10.2012
świeczka sie Twoja jeszcze nie skonczyla.
a noz bedzie to pinbar ? ogarnie ta Twoja swieczka dane o 14:30? czy to bedzie juz nowa? czekac trzeba. moze pin moze objecie
na h4 trend dalej pozostaje up
na d1 między a między, ale te wzrosty zmienily mocno obraz rynku
wszak na MN1 nadal wzrostowy trend jest dopoki jestesmy nad 1.16
a noz bedzie to pinbar ? ogarnie ta Twoja swieczka dane o 14:30? czy to bedzie juz nowa? czekac trzeba. moze pin moze objecie
na h4 trend dalej pozostaje up
na d1 między a między, ale te wzrosty zmienily mocno obraz rynku
wszak na MN1 nadal wzrostowy trend jest dopoki jestesmy nad 1.16
eurusd m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
złoto na h4 w kanale spadkowym, ale dziś ladnie odbiło od 1700, jak zakładacie?
ja bym widzial jeszcze jakies $50 w dół i moze od $1650 celowac w zakupy
eurusd h1
Proszę sie ograniczyć z wstawianiem co kilka postów praktycznie identycznych screenów. Ink.
Proszę sie ograniczyć z wstawianiem co kilka postów praktycznie identycznych screenów. Ink.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
Jak obstawiacie zachowanie eur/usd po publikacji PKB?
Eur-usd dalej w dół?
Eur-usd dalej w dół?
bar660, Twoje pytanie można by zadać inaczej, jakich pkb USA się spodziewacie??? ponieważ od pkb bedzie zależał dalszy kierunek
teraz relizacja zysków, jak zawsze około14
teraz relizacja zysków, jak zawsze około14
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak beda dobre,to edek w dol,jak zle to tez-ja tak obstawiam i dla mnie dobrze bylo by by byly zle,to wtedy jen na ktorym dzisiaj gram bedzie do gory szedlbar660 pisze:Jak obstawiacie zachowanie eur/usd po publikacji PKB?
Eur-usd dalej w dół?
zauważyliście ze ostatnio edek równa sie do SP500 jak po PMI UE zjechali na edku a SP500 w miejscu stalo to od razu Edka wyciagneli na poziomy z sesji US gdzie zakonczyli z SP500
teraz trzymali korekte zrobili bronili dolkow i zjazd do poziomo na SP500 - 0,40 %:)
teraz trzymali korekte zrobili bronili dolkow i zjazd do poziomo na SP500 - 0,40 %:)