Statistically, price is in trend more often than not.dobryfxplayer pisze:When you identify the end of a trend and invest against him it can be Very profitable.Dadas pisze:DEFINITION OF 'TREND'ikswezsutram pisze:a co to jest trend?
The general direction of a market or of the price of an asset.
Trends can vary in length from short, to intermediate, to long term.
If you can identify a trend, it can be highly profitable, because you will be able to trade with the trend.
By Investopedia.
By greedopedia
DayTrading: Piątek 26.09.2014
Re: DayTrading: Piątek 26.09.2014
jak tam chłopoki zamykamy eski na eu? long term. Moim zdaniem prawdopodobna konsola albo odwrocenie trendu, narazie bez sygnalow technicznych. warto zabezpieczyc dobrym break even
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Zabezpieczyć zawsze należy.Nowy500 pisze:jak tam chłopoki zamykamy eski na eu? long term. Moim zdaniem prawdopodobna konsola albo odwrocenie trendu, narazie bez sygnalow technicznych. warto zabezpieczyc dobrym break even
To się nazywa "Zarządzanie Ryzykiem".
A dokąd cena jeszcze spadnie, nie wiemy aż to zobaczymy.
Nie wiem jaka jest "właściwa" cena, ani nie wiem czy cena jest "niska", czy może wcale jeszcze nie.
moim zdaniem do nawrotki brakuje jeszcze skromne 500-600 pipsNowy500 pisze:jak tam chłopoki zamykamy eski na eu? long term. Moim zdaniem prawdopodobna konsola albo odwrocenie trendu, narazie bez sygnalow technicznych. warto zabezpieczyc dobrym break even

nie widać w ogóle popytu na euro, ogólnie eur traci a usd.. zyskuje do wszystkiego co się rusza. moim zdaniem spadniemy w okolice 1.21.. przed mikołajem
Swing
martwi mnie wzrost inflacji w w eu i spadek w usa, wydaje mi sie ze moga to byc pierwsze objawy odwrocenia trendu, na bliskim wschodzie jest umiarkowany looz wiec spadek o 600 pipsow nie jest taki oczywisty aczkolwiek mozliwyfreakout pisze:moim zdaniem do nawrotki brakuje jeszcze skromne 500-600 pipsNowy500 pisze:jak tam chłopoki zamykamy eski na eu? long term. Moim zdaniem prawdopodobna konsola albo odwrocenie trendu, narazie bez sygnalow technicznych. warto zabezpieczyc dobrym break even
No, cuś koło.freakout pisze:moim zdaniem do nawrotki brakuje jeszcze skromne 500-600 pipsNowy500 pisze:jak tam chłopoki zamykamy eski na eu? long term. Moim zdaniem prawdopodobna konsola albo odwrocenie trendu, narazie bez sygnalow technicznych. warto zabezpieczyc dobrym break even
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tego najstarsi górale nie wiedzą, pozostaje spekulowacDadas pisze: Nie wiem jaka jest "właściwa" cena, ani nie wiem czy cena jest "niska", czy może wcale jeszcze nie.

Przyszli ludkowie do Bacy i pytają, czy mają chrust na zimę gromadzić?Nowy500 pisze:tego najstarsi górale nie wiedzą, pozostaje spekulowacDadas pisze: Nie wiem jaka jest "właściwa" cena, ani nie wiem czy cena jest "niska", czy może wcale jeszcze nie.
Baca im mówi, coby za 3 dni przyszli.
W tym czasie, Baca jedzie do Warszawy, do Instytutu Meteorologii po prognozę.
Po 3 dniach Baca mówi do ludków, coby chrust gromadzili, bo zima ostra będzie.
Następnego dnia w TV podają, że zima będzie ostra, bo górale chrust już gromadzą.
USDPLN następny opór dopiero 7,5 figury wyżej (teraz 3,2998) - najważniejsza, ostatnia linia trendu spadkowego z genezą ze stycznia 2009 na 3,3750 i max 2013 3,3874
Swing