Teraz 1240 - 1210Caldeborn pisze:xhDog,
Edka masz na 1.12 czy 1.1209? U mnie wychodzi 1209 jak ponizej 1320.
DayTrading: Piątek 26.08.2016
Re: DayTrading: Piątek 26.08.2016
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
jabadabadoo 
dobre na wejście (nie na korektę): pzdrbelon pisze:NzdUsd: sell po 0.7357 - chyba dobre miejsce na rozpoczęcie korekty. pzdr
Ostatnio zmieniony 26 sie 2016, 16:23 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Phantamare
- Gaduła

Wiatry czasu nie wiem jak zdefiniować, generalnie wskazują nam na ciąg czasu i fakt, że w dacie analizy nie było jeszcze ceny. Zapobiega to dokonywaniu analizy jak znamy już cenę, która ma nastąpić. Ciężko to jest wytłumaczyć bo to najcięższy element teorii jest. W tej metodzie czas jest względny, nie jest aż tak istotny licz się tylko cena i fakt gdzie zmierza. Tak jak z tą konsolą, która z uwagi na czas tylko zwiększała prawdopodobieństwo układu.
Ostatnia pozycja na dax zabezpieczona na kosmicznym zysku dzięki. I do następnego przelecenia smoków przez ślimaka
Ostatnia pozycja na dax zabezpieczona na kosmicznym zysku dzięki. I do następnego przelecenia smoków przez ślimaka
dzięki, do poniedziałku, wpadnij ze smokiem i slimakiemPhantamare pisze:Wiatry czasu nie wiem jak zdefiniować, generalnie wskazują nam na ciąg czasu i fakt, że w dacie analizy nie było jeszcze ceny. Zapobiega to dokonywaniu analizy jak znamy już cenę, która ma nastąpić. Ciężko to jest wytłumaczyć bo to najcięższy element teorii jest. W tej metodzie czas jest względny, nie jest aż tak istotny licz się tylko cena i fakt gdzie zmierza. Tak jak z tą konsolą, która z uwagi na czas tylko zwiększała prawdopodobieństwo układu.
PS. świetujesz żółwiu rzeźnika, to nie koniec wzrostów
liczę może nawet na kilkaset pips dzis wieczorem
GBP/JPY okazało sie oazą spokoju, tylko tutaj nie było wycinki SL, tylko ruch w jedną stronę...
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
wyczesali stopy
Taki byl zamysl aby inwestowac sie odechcialopr7emo pisze:wyczesali stopy
-- Dodano: 26 sie 2016, 15:17 --
H4 na edku sliczna. Dawno takiej nie bylo. W sensie ksztaltu
w ostatnim czasie i tak rzadko to się zdarza raz na cztery publikacjeFatCows pisze:Taki byl zamysl aby inwestowac sie odechcialopr7emo pisze:wyczesali stopy
-- Dodano: 26 sie 2016, 15:17 --
H4 na edku sliczna. Dawno takiej nie bylo. W sensie ksztaltu
- harymilloki
- Maniak

Szczerze ... Jakoś nie robi to na mnie wrażenia
Spokojnie dopiero sie rozkręcaja 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ciekawe czy polecą w dzień Jackson Hole na ekstrema