tradek
konto VIP TO MINIMUM 50000 I TEZ DZWIGNIA 1 DO 30
A 100 DOLAROW TO MASZ DZWIGNIE 1 Do 30
a profesja ile

no moze na demo bo tam ten inny swiat tam moze byc profesjonalista z setka dolcow he he
A to baardzo ciekawe co piszesz.leechang pisze: ↑26 lip 2019, 13:23
Ogólnie sądziłem, że osoby które tutaj się wypowiadają mają podstawową wiedzę na temat rynku forex. Szybko mnie jednak wyprowadziliście z błędu![]()
Podpowiem wam coś jednak, bo w sumie to was lubięJest coś takiego jak "konto profesjonalne".
Poczytajcie sobie o tym u swoich brokerach a na pewno wasze wątpliwości się rozwieją
Co do urywka screena: są to transakcje z dni, gdzie wrzucałem tutaj swoje zagrania.
Tomasz i tu się myślisz. Ludzie właśnie powinni pokazywać swoje wyniki. Bo to weryfikuje ich, czy są w stanie zarobić. Bo o to właśnie chodzi na końcu. To, że narysujesz jakieś kreski to nic nie znaczy jak nie zarobisz na tym kasy.
Tyle ode mnie. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Mimo tych dziwnych tekstów w moja stronę.![]()
jakoś przestałem ją lubić ;/
NIE zabraniam --ale jak zarobil to jego a jak oszukuje to sam siebieTomasz196407 pisze: ↑26 lip 2019, 14:13My sie nie sprzeczamy my dyskutujemy
zabronisz
wszystko zgodnie z pojedynczymi komentarzami zamieszczonymi na Szanownym Forum Nawigatora
Utry, gu , gcad dax, spx
Czytając te Twoje wpisy to darmowy kabaret
dokładnie tak
Panie dr hab Doktorekdoktorek pisze: ↑26 lip 2019, 14:18NIE zabraniam --ale jak zarobil to jego a jak oszukuje to sam siebieTomasz196407 pisze: ↑26 lip 2019, 14:13My sie nie sprzeczamy my dyskutujemy
zabronisz
wszystko zgodnie z pojedynczymi komentarzami zamieszczonymi na Szanownym Forum Nawigatora
Utry, gu , gcad dax, spx![]()