Nawet mi już trochę żal tych Greków nierobów... Nie mają Tuska u siebie - zrobił by im dyscyplinę

Czekam jeszcze na DAX - na pewno luka w dół tylko ile

Przyznajcie jednak, że Highend jako jeden z pierwszych wyczuł korektę oraz jej zakończenie (mniejsza o nazewnictwo, High pisał o trendzie). Jeśli grał, jak pisał, to trzeba przyznać - niezłe swingi mógł wykręcić.freakout pisze:największa wada highend'a to próbowanie wywróżenia kursu na ileś tam tygodni naprzód![]()
od swojego broka , Lmax notuje indexy ale dax od 8 rano dopieroflogopit2 pisze:skąd masz takie dane ?uciekinier pisze:ze spadkami indexów to bym nie przesadzał , na obecną chwilę jest Nikkei 20 605, CAC 4903, FTSE 6559 , SP 2095
za indeksamiflogopit2 pisze:kto mi wytłumaczy racjonalnie dlaczego taka mocna rekcja na UJ ?
liczylem na wybicie 1.146 na UP po FED w czerwcu. To nie nastąpiło i tyle. A skoro nie nastąpiło to póki co lecim w dół zgodnie z dużym trendem.atlanticos pisze: tyle ze pisalem ze nie mam pozycji i spokojnie czekam na 1.15....nie dolecieli wiec nie ma trejdu... a Ty piszesz ze od pol roku wiesz ze 1.1460 jest bardzo waznym poziomem a zakladasz sie o 1.17:) nie nazwe tego po imieniu bo bym Cie musial obrazic... i zapamietaj sobie ze nic sie na edku ani przez chwile nie odwracalo i nie odwraca...mamy dlugoterminowy trend spadkowy z korekta wzrostowa...
kera.p pisze:
Czekam jeszcze na DAX - na pewno luka w dół tylko ile