DayTrading: Piątek 26.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2013
Ja mam cały czas otwartą pozycję na zakup przy kursie 1.3037
Sam już nie wiem co o tym myśleć...

Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!
- richard.cali
- Pasjonat
trzymaj i nikogo nie słuchaj, będzie prawdziwe piekło....emlem pisze:Ja mam cały czas otwartą pozycję na zakup przy kursie 1.3037Sam już nie wiem co o tym myśleć...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

richard.cali pisze:trzymaj i nikogo nie słuchaj, będzie prawdziwe piekło....emlem pisze:Ja mam cały czas otwartą pozycję na zakup przy kursie 1.3037Sam już nie wiem co o tym myśleć...
MYŚL JAK TRADER!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Haha - byle nie okazało się, że to piekło dla mnierichard.cali pisze:trzymaj i nikogo nie słuchaj, będzie prawdziwe piekło....emlem pisze:Ja mam cały czas otwartą pozycję na zakup przy kursie 1.3037Sam już nie wiem co o tym myśleć...

Jestem świeżo upieczonym graczem - na livie gram dopiero 2 tygodnie, ale do tej pory idzie ładnie

- zastapmnie
- Pasjonat
zarzynają się nawzajem jak na jakimś polu bitwy
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
zastapmnie pisze:zarzynają się nawzajem jak na jakimś polu bitwy
koniec tygodnia, dośc się nachapali, na brencie też się nachapali, jak tam nic nie zrelizują to w przyszłym tygodniu dalej L.
a edek, pewna obawa co zrobi kuroda
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
E J 126 20-- 50
-- Dodano: pt 26-04-2013, 16:20 --
kurod nic nie zrobil bo nic nie moze doduk zwiekszyl juz ppowiedizli ze nie beda wiecje drukowac nic nie zaskoczyl rynkow bonie ma czym juz
-- Dodano: pt 26-04-2013, 16:20 --
BOCZEK pisze:zastapmnie pisze:zarzynają się nawzajem jak na jakimś polu bitwy
koniec tygodnia, dośc się nachapali, na brencie też się nachapali, jak tam nic nie zrelizują to w przyszłym tygodniu dalej L.
a edek, pewna obawa co zrobi kuroda
kurod nic nie zrobil bo nic nie moze doduk zwiekszyl juz ppowiedizli ze nie beda wiecje drukowac nic nie zaskoczyl rynkow bonie ma czym juz

emlem pisze:Haha - byle nie okazało się, że to piekło dla mnierichard.cali pisze:trzymaj i nikogo nie słuchaj, będzie prawdziwe piekło....emlem pisze:Ja mam cały czas otwartą pozycję na zakup przy kursie 1.3037Sam już nie wiem co o tym myśleć...
Jestem świeżo upieczonym graczem - na livie gram dopiero 2 tygodnie, ale do tej pory idzie ładnie
dwa tygodnie i żyje pierwsze depo nadal? hehe musisz być cierpliwym gościem:D
powodzonka

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Dzięki bardzo
Depo żyje, mało tego, udało się uzyskać 170% zwrotu. Ale obecnie wróciło to stanu wyjściowego, więc jadę od nowa. Haha to i tak cud, że nie poszło do zera

Depo żyje, mało tego, udało się uzyskać 170% zwrotu. Ale obecnie wróciło to stanu wyjściowego, więc jadę od nowa. Haha to i tak cud, że nie poszło do zera

No miałem z 4 eSki co 50 pipsow, wszystkie zamknąłem na 127.50kosmowariat pisze:Dużo tych Sek masz ?psxor pisze:Jak tam Panowie eLkowicze na ujku i ejku?:) duze straty?:) pisalem wczoraj ze ostatni dobry moment na lapanie eSek, toscie mnie linczowali, wrr