14854 i nowy szczyt mamy daxa

14854 i nowy szczyt mamy daxa
z esami to bym uwazal bo 15 k czemu nie
Hej. Przy piątku i przy ogólno europejskiej / światowej mniej / panice i restrykcjach gospodarczych. Witamy w nowej rzeczywistości. Trzeba jechać w Bieszczady na tydzień, na jakieś rykowisko, porządnie się zresetować lokalnymi wyrobami i powrócić do nowej rzeczywistości. Uświadomić sobie wreszcie, że aktualnie gorzej lub źle znaczy dobrze lub świetnie i zacząć kosić te tysiące, które przelatują nam codziennie przed oczami....
Brawo. Mi zabrakło odwagi i wyobraźni na stawianie L (po zamknięciu S wczoraj). I to pomimo, że pisałem chyba w tamtym tygodniu, że górna banda kanału Daxa to 15400 a niektórzy widzą wyżej. Może byłem zbyt trzeźwy bo drinkuję raczej wieczorami a odwracali się o 14
Tony na prezydentaTony S. pisze: ↑26 mar 2021, 21:20Hej. Przy piątku i przy ogólno europejskiej / światowej mniej / panice i restrykcjach gospodarczych. Witamy w nowej rzeczywistości. Trzeba jechać w Bieszczady na tydzień, na jakieś rykowisko, porządnie się zresetować lokalnymi wyrobami i powrócić do nowej rzeczywistości. Uświadomić sobie wreszcie, że aktualnie gorzej lub źle znaczy dobrze lub świetnie i zacząć kosić te tysiące, które przelatują nam codziennie przed oczami....
![]()