DayTrading: Piątek 25.11.2022
DayTrading: Piątek 25.11.2022
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 25.11.2022
ropa wti
0,25 lot zostaje
pozycje zamkniete dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/81/2f/fa/81 ... 71d8e8.png
0,25 lot zostaje
pozycje zamkniete dzisiaj
https://foto-hosting.pl/img/81/2f/fa/81 ... 71d8e8.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema Baxiu, krejzolu
Co tam odpierdalasz od samego rana? Masz na dzisiaj zaplanowane jakieś balety? 

balety normalka z tym ze dzis tylko od 19tej do pierwszej
za to jutro porzadne lokale robia juz andrzejki czyli do rana

a o rynku
wypstrykalem sie w zasadzie juz z elek wiec mysle ze przydalby sie na weekend wreszcie jakis spadek
bo sp kołysze sie tak gora do 4050 i jakos wyzej siły nie maja wiec jakies jebnice w dól przy piatku byloby wskazane bo w zasadzie nie ma bardzo co robic
pasowalaby taka opcja ropa wreszcie w gore a indeksy w dół

kontrakty w gore ale to dopiero 15 grudzien wiec do tego czasu jakies down na indeksach az sie prosi na koniec listopada a to blisko
Baxiu, do Ciebię mówię. Nie udawaj proszę, że Cię nie ma
bo i tak wiem że jesteś
na nygusiue
Ok, zrobię tak. Pójdę w elę na nygusie, delikatnie, jak Ty to mówisz postawię zwiadowcę
świadomy oczywiście że mogą zejść do ...11750 i dopiero góra. Tam postawię drugą elkę oczekującą. Na koniec dnia zobaczymy czy udało mi się zgadnąć 

Ok, zrobię tak. Pójdę w elę na nygusie, delikatnie, jak Ty to mówisz postawię zwiadowcę

Hello my friendbaxik pisze: ↑25 lis 2022, 08:22balety normalka z tym ze dzis tylko od 19tej do pierwszej
za to jutro porzadne lokale robia juz andrzejki czyli do ranapowrozyc sobie trzeba na przyszły rok
a o rynku
wypstrykalem sie w zasadzie juz z elek wiec mysle ze przydalby sie na weekend wreszcie jakis spadek
bo sp kołysze sie tak gora do 4050 i jakos wyzej siły nie maja wiec jakies jebnice w dól przy piatku byloby wskazane bo w zasadzie nie ma bardzo co robic
pasowalaby taka opcja ropa wreszcie w gore a indeksy w dółtsk po otwarciu usa
kontrakty w gore ale to dopiero 15 grudzien wiec do tego czasu jakies down na indeksach az sie prosi na koniec listopada a to blisko

add
musze dodać że postawiłem sl, co robię sporadycznie.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2022, 08:40 przez zakaven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
UCHF
9442 MOO
9442 MOO
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zakaven pisze: ↑25 lis 2022, 08:37Hello my friendbaxik pisze: ↑25 lis 2022, 08:22balety normalka z tym ze dzis tylko od 19tej do pierwszej
za to jutro porzadne lokale robia juz andrzejki czyli do ranapowrozyc sobie trzeba na przyszły rok
a o rynku
kontrakty w gore ale to dopiero 15 grudzien wiec do tego czasu jakies down na indeksach az sie prosi na koniec listopada a to bliskoAndrzejki w ten weekend? Ooo, a mi kobita zaplanowała na przyszły
nieważne. Tak masz rację, w piątek graj US indeksy z trendem
. Ja zagram po swojemu ale delikatnie. Niezmiennie gram natgas, do wyrzygu
rusza się daje zarobić, dziś wodospad
add
musze dodać że postawiłem sl, co robię sporadycznie. Niepokoi mnie trochę brak knota na d1.
-
- Fanatyk
bo dla dziewczynekzakaven pisze: ↑25 lis 2022, 08:37Hello my friendbaxik pisze: ↑25 lis 2022, 08:22balety normalka z tym ze dzis tylko od 19tej do pierwszej
a o rynku
kontrakty w gore ale to dopiero 15 grudzien wiec do tego czasu jakies down na indeksach az sie prosi na koniec listopada a to bliskoAndrzejki w ten weekend? Ooo, a mi kobita zaplanowała na przyszły
add
musze dodać że postawiłem sl, co robię sporadycznie.

Szacunek dla weterana, niezmiernie miło mi powitać waszmościa. Widzę że operacja na oko się udałaTomasz196407 pisze: ↑25 lis 2022, 08:44bo dla dziewczynekzakaven pisze: ↑25 lis 2022, 08:37Hello my friendbaxik pisze: ↑25 lis 2022, 08:22
balety normalka z tym ze dzis tylko od 19tej do pierwszej
a o rynku
add
musze dodać że postawiłem sl, co robię sporadycznie.![]()