DayTrading: Piątek 25.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 25.11.2016
Weekend. Piątek bardzo dobry, świetna zmienność, dobre jazdy.
Edek formuje doji na tygodniowym sugerując zmianę trendu.
Teoretycznie świetne miejsce na soczyste L. Trzymać i zakopać dla trend, swing traderów.
Ja jednak odpuszczam, nie trzymam żadnej pozycji i będę wchodził w to co będzie grane.
Czas odpocząć !
Edek formuje doji na tygodniowym sugerując zmianę trendu.
Teoretycznie świetne miejsce na soczyste L. Trzymać i zakopać dla trend, swing traderów.
Ja jednak odpuszczam, nie trzymam żadnej pozycji i będę wchodził w to co będzie grane.
Czas odpocząć !
The only way is up
Proszę bardzo:highend pisze:WSIPPPfx-technik pisze:MKWRJktoś rozszyfruje?
WSIPPP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
warmia pisze:Proszę bardzo:highend pisze:WSIPPPfx-technik pisze:MKWRJktoś rozszyfruje?
WSIPPP
prościej: Wziąłem Swoje i Poszedłem Pić Piwo

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jak tu nie kochac nawi codzienne klotnie docinki spory i wszystko inne co tylko dusza zapragnie 
pytanie po co wiadomo przeciez ze kazdy inaczej postrzega rynek jeden w tym czasie kupuje drugi sprzedaje i co z tego jesli to robisz zgodnie ze swoim systemem jest wszystko wporzadku to normalne ze kazdy inaczej sie zachowa na ujku edku czy daxie
pouczanie innych czy krytyka bo cos robi inaczej niz ty oznacza jedno masz wybujale ego kolego i pora isc do specjalisty
-- Dodano: 25 lis 2016, 23:28 --
p.s. wlasnie wrocilem od specjalisty

pytanie po co wiadomo przeciez ze kazdy inaczej postrzega rynek jeden w tym czasie kupuje drugi sprzedaje i co z tego jesli to robisz zgodnie ze swoim systemem jest wszystko wporzadku to normalne ze kazdy inaczej sie zachowa na ujku edku czy daxie

pouczanie innych czy krytyka bo cos robi inaczej niz ty oznacza jedno masz wybujale ego kolego i pora isc do specjalisty

-- Dodano: 25 lis 2016, 23:28 --
p.s. wlasnie wrocilem od specjalisty

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Przecież pisał Darek kilka postów wyżej: Momentum Konsola Wybicie Retest Jedziemy . To nic trudnego.highend pisze:WSIPPPfx-technik pisze:MKWRJktoś rozszyfruje?
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
WIG BANKI - jest miejsce na rajd Św. Mikołaja, pytanie, czy rynek zechce to wykorzystać? Ja spróbuję pod to zagrać:

oberzalem konferencje z TJSu wniosek wyszedl im jeden idz chlopie do normalnej pracy

-- Dodano: 26 lis 2016, 10:37 --
zaskakujace ale prawdziwe jak ktos nie wierzy niech sam obejrzy
-- Dodano: 26 lis 2016, 10:42 --
gosciu udowadnia statystycznie ze nie jestes wstanie wygrac z rynkiem z perspektywy wieloletniej
Świeżak pora pakowac kredki i zabawki i marsz do roboty

gosciu udowadnia statystycznie ze nie jestes wstanie wygrac z rynkiem z perspektywy wieloletniej

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
DavidFx pisze:oberzalem konferencje z TJSu wniosek wyszedl im jeden idz chlopie do normalnej pracy![]()

The only way is up
Jenot - wykresy podpowiadają - korekta: